НАЧАЛОИнтересноБившият наистина ли е само бивш?

Бившият наистина ли е само бивш?

Да приключим една връзка носи винаги след себе си поредица от чувства. Ако наистина сме били с човека, защото го обичаме и сме станали едно, то е много трудно да приемем, че всичко това в един момент свърша. Започваме да се питаме дали това е краят? Имаме ли по-специално отношение към бившите партньори?

Всяка една връзка е самостоятелна за себе си, но едно е сигурно – винаги остава следа в сърцето ни. Хората мислят, че границата между любовта и омразата е много тънка. Може би те са прави, защото когато се разделим с някого, ние по всякакъв начин се опитваме да зачеркнем другия от живота си и съзнанието си. 

Но каквото и да правите отношенията с бившия винаги ще бъдат по-специални и вижте защо

Веднъж сте се опознали и сте свикнали да бъдете заедно

Знаете всичко за другия – добро и лошо. Също така, знаете, че винаги можете да разчитате на другия и на неговата подкрепа, разбира се това е в наложителни ситуации. Много двойки след раздяла искат да си останат приятели с бившия/бившата.

Носталгията 

Това е мостът между миналото и настоящето. Винаги във вас ще изникват хубави спомени с бившия, дори и да имате нова връзка. Разбира се, това няма да пречи на новата ви връзка. Напротив, дори ще ви помогне да осъзнаете какво имате сега. 

Сексът с бившия е винаги сладък 

В това твърдение има доза истина и няма нищо лошо в това. Винаги има едно приятно усещане, че той знае как да ви достави удоволствие, а и една нощ с него отново е начин да разтоварите от напрежението. Сякаш това е последната ви бурна нощ и искате да оставите хубави спомени след нея. 

В някои случаи краят наистина си е край. Може би имате нужда да се върнете назад, но каквото и да е това чувство, внимавайте и пазете емоциите си. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts