Home Лайфстайл 5 знака, че можеш да се довериш на партньора си след изневяра

5 знака, че можеш да се довериш на партньора си след изневяра

0

Всеки иска романтична връзка като от филмите, само че това не винаги е така. Понякога се случва да изневерим и това е често явление в съвременния свят. Има обаче някои неща, които могат да ни подскажат, че партньорът ни държи на нас и иска да се оправят нещата дори и след “стъпката в страни”.

Половинката ви търси отговор на въпроса “защо се стигна до тук”

Когато човек наистина съжалява за дадена постъпка, той си задава именно този въпрос. Независимо дали ще се обърне към терапевт или сам ще се опита да открие причината за изневяра, показва, че партньорът ви наистина иска да е с вас и да поправи случилото се. Оправдания за пиянство, слаби ангели и други не важат, така половинката ви може да ви подскаже, че просто не сте един за друг

Промяна в поведението

Не става въпрос за типичното мъжко подмазване с цветя, бонбони и други подобни неща. Ако партньорът ви наистина иска да се оправите, то той ще търси контакт с вас, ще говори за общите ви планове и определено ще иска да сте заедно. Може би е време да му се доверите.

Няма комуникация с третия човек

Всеки един разговор с онази жена е прекъснат. Няма съобщения, няма скрити чатове. Нищо. Той е отдаден изцяло на вас.

Чувствате се по-близки от всякога

Правите нещата, които обичате да правите заедно и нещата са наистина като преди, дори и сте по-влюбени. Това е сигурен начин, че всичко може да бъде възстановено, дори и след изневярата.

Забавлявате се заедно

Смехът е ключово нещо в една връзка. Колкото повече се смеете, толкова нещата са по-наред и прекрасни от всякога. Забавлявайте се!

Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
Exit mobile version