Home Лайфстайл Пролетен хороскоп за 2020 година

Пролетен хороскоп за 2020 година

0

Пролетта е сезонът на новото начало, в който очертаваме новия си път, променяме подхода си към света и поемаме повече отговорности.

Тази година пролетното равноденствие е на 19-ти март и бележи началото на новата астрологична година и сезона на зодията Овен.

Какво ви очаква през тази пролет? Предстои да разберете.

 

Овен

Може вниманието ви да е фокусирано върху професионалните ви проекти, но от 3-ти април Венера ще заеме пространство, отговарящо за комуникацията. Това е чудесна възможност за Овен да изглади нещата в отношенията си с половинката и близките си хора.

Има вероятност да смените работното си място или да бъдете повишени на сегашното си такова.

 

Телец

Присъствието на Венера в Телец от 3-ти април ще ви дари с много чар и мотивация, както и множество възможности да изпълните амбициите и мечтите си. Очаква ви значителен прогрес в професионален и личен план.

Любовта в живота ви ще процъфти. Ако сте във връзка, ще се сплотите с партньора, ако не сте – ще срещнете своята половинка.

 

Близнаци

Присъствието на Венера във вашия знак между 3-ти април и 7-ми август ще насърчи взаимоотношенията ви с хората, както и ще ви помогне да разберете какво искате в любовта и как да го получите.

Ако сте обвързани, очаква ви неразбирателство с половинката, а ако не сте – през този сезон ще имате много флиртове, но няма да срещнете правилния за вас човек.

 

Рак

Време е да започнете да общувате отново с приятелите си, както преди, все пак, зимата свърши. Присъствието на Венера във вашия знак ще ви помогне да се отървете от лошото, което сте преживяли, от носталгията и апатията.

Във втората половина на април е добре да внимавате, когато пътувате. Във връзката ви няма да има проблеми, а ако сте необвързани, има вероятност да срещнете човек за вас, но с много упоритост.

 

Лъв

Сега е моментът да започнете да мислите повече за създаване на семейство, ако нямате такова, а ако имате – да прекарвате повече време с него.

Съветваме ви да се справите със стреса, практикувайки йога и медитация.

Очаква ви много работа, която ще ви донесе и повече пари.

 

Дева

Чудесен сезон за доброто ви стратегическо мислене. Има голяма вероятност да изпълните всичко, което сте си поставили за цел през тази година, но също така и да нямате достатъчно време за любимите ви хора.

Присъствието на Юпитер през март и април в знака ви, ще ви помогне да върнете самочувствието си, а това ще ви помогне и в любовен план.

 

Везни

Разчитайте на Венера до август, за да бъдете щастливи в любовта. Във връзката си ще се радвате на хармония и разбирателство, а ако има проблеми, те ще се преодоляват с лекота. Ако не сте срещнали все още човека на живота си, шансовете да го срещнете през пролетта са големи.

 

Скорпион

Венера ще повлияе на емоциите ви. Ще бъдете чувствителни, ще усетите нови удоволствия от живота, а ако сте необвързани, ще се влюбите.

Ще имате желание да изкарвате повече пари. Очаква ви подобрение на финансовото ви състояние, но само ако се трудите усърдно.

 

Стрелец

Между 20-ти март и 19-ти април ще сияете от щастие и ще сте пълни с енергия. Връзката ви с любимия човек ще потръгне, но за да се случи това, трябва да се откажете от старите си лоши навици и да бъдете търпеливи и разбиращи.

В работата е важно да спазвате крайните си срокове и да сте внимателни.

 

Козирог

Очаква ви много добър сезон. На работното ви място ще върви по-добре от всякога, като ще можете да изпълните плановете си, свързани с нея.

В любовта също ви очакват вълнуващи преживявания – ако сте обвързани, ще възродите страстта в отношенията си с любимия човек, ако не сте – ще срещнете половинката си сред колеги или приятели.

 

Водолей

Венера ще спомогне за освежаването на любовната ви връзка, както и на възстановяването на стари приятелства. Заслужавате го, след като през зимата ви беше толкова трудно.

Предстоят ви много усмивки и хубави спомени, тъй като оптимизмът ви ще се възвърне с пълна сила.

 

Риби

Пролетта ще е сезонът, който ще ви даде много уроци. Ще се научите да мислите по-зряло, в перспектива, ще разберете какво искате от живота и как да го постигнете. Има вероятност голяма част от целите ви да не се изпълнят.

В любовен план, всичко ще е наред, но кажете на половинката си какво искате, защото няма как да ви прочете мислите.

Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
Exit mobile version