НАЧАЛОМода и СтилАлтернативи на традиционните годежни халки

Алтернативи на традиционните годежни халки

Сватбите са неразделна част от живота. Те символизират новото начало на красива връзка с надеждата за любов и доверие, която ще продължи много години.

Обикновено двойката предпочита да избере всичко уникално и бляскаво за своята сватба. Независимо дали става дума за зашеметяваща булчинска рокля и красиви обувки или вратовръзка със съответстващи копчета за ръкавели, булката и младоженецът правят всичко възможно сватбеният им ден да остане незабравим.

Сватбата е повод да накарате половинката ви да се усмихне от жестове като ескортиране с красива каляска теглена от грациозни коне или чрез избор на нетрадиционен сватбен пръстен.

Вие сте съвременната двойка и имате право да добавите своето странно чувство за стил, така че замяната на традиционния сватбен пръстен с прекрасна татуировка или колие определено няма да бъде възприето като нещо странно.

Нека да разгледаме няколко уникални алтернативи на традиционния сватбен пръстен.

 

Ето ги и тях:

 

  • Красиво колие

    красиво колие

Поднасянето на бъдещата ви половинка на очарователно колие би било идеална алтернатива. За висулка на колието, можете да изберете гравиран камък или да добавите плочка със специално послание, като например името на съпругата си или символична и за двама ви дата.

 

  • Татуировкитатуирани пръсти

Тенденцията за татуирани пръстени е доста популярна в наши дни. Много двойки избират името на партньора да бъде татуирано върху пръста им. Както съпругата, така и съпругът могат да избират измежду различни дизайни на татуировката, като изображенията могат да варират от прости форми до много екстравагантни послания.

Всичко е въпрос на вкус.

От тънка линия до компактен дизайн или символ, който има значение единствено за вас. Татуировките „сватбен пръстен“ са подходящи за дръзки двойки, които се чувстват неудобно при носене на истински пръстени.

Татуировките са постоянни, не можете да ги изгубите и са едни от най-добрите алтернативи на традиционните брачни халки.

 

  • Сватбени пръстени с гравирани пръстови отпечатъци

сватбени пръстени с гравирани пръстови отпечатъци

Гравираните халки са перфектната алтернатива на традиционните сватбени пръстени, а когато халката се гравира с пръстовите отпечатъци на партньора ви, тя става още по-специална и уникална. Можете да помолите всеки дизайнер на бижута да постави пръстовите отпечатъци върху избраният пръстен. Гравираните халки са истински личен и чудесен начин да изразите любовта към партньора си.

 

  • Силиконови халкисиликонов пръстен

Ако вашият партньор има активен начин на живот и се чувства неудобно при носенето на метален пръстен, една много добра алтернатива на традиционните пръстени са цветни силиконови халки. Силиконовите пръстени са идеални за хора, които имат страх да не загубят скъпите си пръстени. Също така, силиконовите пръстени са евтини, издръжливи и удобни.

Силиконовите сватбени пръстени са доста популярни и са една от най-добрите стилни алтернативи на традиционните пръстени. Има огромен избор от форми, цветове и принтове.

 

  • Диамантени обецидиамантени обеци

Диамантите са най-добрия приятел на всяко момиче. Така че, ако търсите нещо елегантно за своята половинка, би било много подходящо да я изненадате с очарователна двойка диамантени обеци.

Можете да изберете обеци с всякакъв размер, форма и дизайн. Вашият партньор със сигурност ще бъде щастлив да получи красив специално подбран чифт обeци.

 

Дизайн по поръчка

Ако все пак предпочитате традиционните сватбени пръстени, но желаете да са уникални може да си направите чифт по поръчка. Споделете мислите и желанията си с дизайнер на бижута или скицирайте дизайна, който искате. Ще останете изумени от крайния резултат.

В края на краищата всички знаем колко важни са зашеметяващите пръстени, но не е задължително да залагате сляпо целият си бюджет на тях. Винаги е по-добре да фиксирате определена сума и след това да търсите правилните брачни халки, съгласно определения лимит.

Не забравяйте, че имате и много други разходи, като: сватбен фотограф, дисководещ, куверт и алкохол за ресторанта, сватбени покани, цветя, украса и още куп други дреболии.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts