Стани Автор

Искате ли да бъдете автор и част от иновативен, млад и амбициозен екип?

Обичате ли да пишете? Ако отговора на този въпрос е положителен, то тогава вие сте на правилното място.

Предлагаме ви да се присъедините към един млад и амбициозен екип, с който можете да се развивате и да усъвършенствате своите умения в писането.

Ние не търсим хора, които да се рекламират или просто да отбиват номера, като изпращат статии. Търсим хора на които наистина това им идва от вътре, желаят да се развиват и наистина влагат цялото си същество в писането на статии.

Търсим хора, които биха искали да оставят своята следа в този сайт, а и не само.

Друга причина, поради която ви даваме нашата сцена, на която да изявите таланта си, е възможността да видите как хората ще реагират на вашите материали, какво мислят, къде можете да поработите над себе си и как наистина да пишете това, което се чете, но то да бъде интересно и приятно.

Каква е ползата?

въпросителна
След като сте стигнали с четенето до тук сигурно си задавате и въпроса какво ще печелите от това?  Истината е, че нямаме възможност да ви плащаме и следователно да печелите пари от вашите статии или поне не пряко.

Това, което печелите е опит.

Нека да си кажем нещата така, както са: никой не иска човек без опит. Дори и да работите на свободна практика на вас ви искат портфолио.

Ние ви предлагаме именно това: да създадете свое портфолио, което да можете да покажете на своите потенциални работодатели или клиенти.

Така отново ще печелите от статиите си, просто по непряк начин.

Изисквания към статиите

чек лист

Разгледайте различните рубрики в сайта и изберете за какво да пишете. Ако имате страхотна идея, но не можете да намерите подходящо място за нея, то можете да ни я споделите.

Ако идеята си струва и гарантира резултати, то тогава с удоволствие ще добавим нова рубрика към сайта си, в която да творите.

 

Каква е тематиката на статиите?

Както вече казахме имате свобода да пишете. Не можем да ви накараме да пишете върху нещо, което не ви харесва, тъй като така няма да се получи хубава статия. Пишете от душа и сърце и вложете всичко в статията си.

Единствената ни молба и условие е статиите да бъдат уникални, да не са копирани от други сайтове.

Ние искаме вашето мнение, а не мнението на някой друг! 

Хубаво е да оставите и контакти в края на статиите си. Това може да бъде името ви, имейлът ви или пък сайта ви. Така, ако някой, който е харесал статията ви и иска да работи с вас, то ще може да се свърже с вас и да работите по неговия проект.

Много е важно авторът също така и да споделя статиите си, така че да достигне до повече хора. Това е полезно и за двете страни.

Ако се интересувате – пишете ни на [email protected] 

 

Разгледайте и статии изпратени ни от читатели в категорията ОТ ВАС

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА МАТЕРИАЛИ

Уеб сайтът lifemedia.bg не носи никаква отговорност в случай, че изпращайки материал, потребителя е нарушил нечии права и не може да бъде държан отговорен за нанасянето на каквито и да е било вреди в резултат от тази злоупотреба и последвалото публикуване на материала в сайта, в оригиналната предоставена от потребителя форма. lifemedia.bg запазва правото си да изменя или премахва предоставените от потребителите материали по свое усмотрение и без предизвестие. Изпращането на материали е изцяло доброволно. Потребителят се отказва от каквито и да е било претенции към womanbg.com за възнаграждение или компенсация, в замяна на предоставените от него материали.