НАЧАЛОМода и СтилПерфектни вежди за няколко минути (Видео Урок)

Перфектни вежди за няколко минути (Видео Урок)

Съдържание:

Ако искате перфектно оформени вежди, имате две възможности: можете да отидете в салона или бихте могли сами да създадете перфектната форма.

Ето и някои съвети за направата на добре изглеждащи вежди у дома:

  1. Недейте да отскубвате прекалено много косъмчета

Tова може и да изглежда очевидно за някои хора, но нека само бързо да ви напомним: Един от най-лесните начини да получите най-добре оформените вежди в живота си е като не ги пипате. Да, пинсетите са отлични за премахване на косъмчета тук и там, но те не са най-добрият вариант за оформяне на веждите.

Опитайте се да отскубвате косъмчетата, които са далеч от самата вежда, без да оформяте.

Съветваме ви да се доверите на професионалист, който да оформи веждите ви с помощта на конец или кола маска, а вие след това ще можете сами да поддържате формата им

2. Намерете правилните продукти за вашите вежди

Има толкова много възможности, когато става въпрос за продукти за вежди, поради което е изключително важно да се уверите, че използвате правилния.

Първо: Помислете какво целите да постигнете за веждите си. Опитвате се да попълните празни места места и да им добавите повече цвят? Вземете сенки за вежди и четка.

Опитвате се леко да оформите и разрешите косъмчетата си? Минете върху тях с гел за вежди.

Не сте сигурни от какво имате нужда? Не се страхувайте да експериментирате с няколко продукта, докато откриете правилния за вас.

3. Внимавайте с чупката

Ако чупката е твърде голяма, ще изглеждате постоянно изненадана. Освен, ако не сте родени с такъв вид чупка, сме сигурни, че искате фина такава.

За да я създадете, поставете самия молив за вежди отстрани на ноздрата си по диагонал, така че да минава през центъра на окото. Точно там трябва да се намира чупката на веждата.

Разрешете косъмчетата си надолу и използвайте предпочитания от вас продукт за вежди, за да ги подчертаете. След като приключите, върнете косъмчетата на мястото им, за да изглежда чупката естествено.

4. Подчертайте веждите с коректор

Очертаването на веждите ви с хайлайтър може да привлече прекалено много вниманието върху тях. Вместо това, изберете коректор, който е с един нюанс по-светъл от вашия тон на кожата, за да озарява зоната на веждите ви, като същевременно изглежда напълно естествено.

5. Винаги преливайте продукта на веждите си

Това е една от най-важните стъпки за създаване на естествено изглеждащи вежди. Един лесен начин да попълните веждите си е като нарисувате линия под веждата си в нейното начало с молив за вежди и след това с помощта на четка, да го разнесете по цялата вежда.

Единствената уловка?

Трябва да запомните да прелеете молива изцяло, иначе веждите ви ще изглеждат грубо.

Не забравяйте, че веждите са рамката на лицето и правилното им оформяне е от изключителна важност за правилното нанасяне на цялостния грим и вашата визия. 

 

Вижте Също:  Най-новите тенденции при маникюра тази зима (Снимки)

Днес сме избрали видео урок за оформяне на вежди от YouTube канала на българката Денислава – Denitslava Makeup. Младата експертка в грима има повече от 1 милион последователи в YouTube и над 800 хиляди в Instagram. В канала ѝ може да видите завидни умения и техники за оформяне на вежди, както и да научите правилния начин за нанасяне на грим за вежди. 

Ето и урока!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts