НАЧАЛОМода и СтилПет супер идеи за свежа зимна визия

Пет супер идеи за свежа зимна визия

Зимата е времето, в което сме навлечени с шапки и пуловери. Всъщност, това не е толкова зле. През зимата също можем да изглеждаме модерно, стига да съчетаваме правилно дрехите си.

Интересно палто 

Грешката на повече дами е, че избират палта в традиционни цветове. Излезте от тази рамка и си вземете палто, което е различно по форма и цвят. Със сигурност ще изглеждате много елегантно, но и ще направите впечатление.

Закачлив чорапогащник 

Експериментирайте и тук. Не е нужно всеки път да бъдете с черен или телесен чорапогащник. Можете да съчетавате и тук в зависимост от тоалета си.

Плетиво 

Възползвайте се от това, че зимата е сезонът на плетеното. Винаги можете да си вземете една дълга жилетка или дори ръчно изплетен пуловер. Последвайте стила си и бъдете неотразими.

Не забравяйте аксесоарите 

Шапките и шаловете са чудесни аксесоари, с които можете да бъдете уникални всеки ден. И тук е нужно да добавите въображение, за да имате модерна визия.

Включете цветни елементи и ярки цветове 

Забравете за традиционните сиво и черно. Бъдете цветни и експериментирайте дори в ежедневието си с ярки цветове. Определено по този начин ще впечатлите всички. Ярките цветове ще ви придадат свежо и младежко излъчване.

 

Вижте Също:  5 дрехи, които всяка заета жена трябва да има
Вижте Също:  7 съвета за плътни и дълги мигли

Хареса ли ти статия? Сподели я с приятели!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts