НАЧАЛОМода и СтилШест неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Шест неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Всяка една жена иска да изглежда страхотно и да бъде обсипана с внимание. Не случайно жените са склонни да избират с часове своите тоалети, но когато излязат приковават всеки поглед върху себе си.

Ако и вие сте от жените, които искат да са неотразими, вижте тези шест неща, които всяка една жена трябва да има в гардероба си

  • Черна рокля 

Това е класика в модата и всяка една жена трябва да има поне една черна рокля. Може да не я носи всеки ден, но черната рокля е напълно подходяща за официални поводи и можете да я съчетаете с интересни бижута, а това е важно, когато отивате на вечеря или друго място, което изисква подобно облекло.

  • Обувки на високи токчета 

Може да не са ви любимите обувки, но трябва да имате поне един чифт – ей така за всеки случай.

Ако обувките на високи токчета са ви неудобни, има специални трикове за справяне с тази ситуация. 

  • Кожено яке 

Коженото яке винаги е било на мода и винаги ще е. Това е универсална дреха, която можете да съчетавате с ежедневни дрехи, но и с такива, които са малко по-официални. Можете да го носите през по-голямата част от годината. 

  • Сако 

Това е една много удобна дреха, която е подходяща за ежедневието, но и за официални случаи. Както коженото яке, сакото винаги ще е на мода

  • Класическа риза 

Някои поводи и места изискват класическо облекло и е добре да имате поне една класическа риза в гардероба си. Лесно може да се комбинира и да изглеждате интересно всеки ден. 

  • Малка чанта 

Да, всяка жена има нужда от огромна чанта, но все пак е хубаво да има и една малка, за да може да изглежда по-елегантно или просто да излезе на небрежна разходка. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts