НАЧАЛОЛайфстайл6 съвета за красота през зимните месеци

6 съвета за красота през зимните месеци

През зимата е студено и мрачно и честно казано на никой не му се става от леглото. Кожата ни има нужда от специална грижа особено сега, когато температурите са много ниски и могат да увредят значително кожата ни. С нашите шест съвета вие ще избегнете това.

Не третирайте косата си всеки ден

Носенето на шапки, отоплението и честата смяна на температурите могат да повлияят на косата ни и по този начин косата се омазнява много по-бързо. Не я мийте и третирайте често, тъй като така можете да я увредите и по този начин да я направите крехка и чуплива.

Сух шампоан

Това е верният приятел на дамите. Дори и да нямате време да се оправяте, а косата ви е не е в перфектната си форма, то сухият шампоан ще ви помогне.

Всекидневна грижа

Кожата има нужда да бъде подхранвана. Можете да се мажете с крем за специално зимно време или пък с тоник за почистване да отстранявате грима. Хубаво е поне веднъж седмично да си правите зимни маски за лице.

Грижете се за ръцете си

Носете ръкавици и поддържайте кожата и на ръцете си. Не забравяйте и за добре поддържания маникюр.

Грижа за устните

Слагайте хидратиращи балсами, гланцове и червила, тъй като и устните ви имат нужда от хидратация.

Носете малко несесерче

Можете да имате малко несесерче. Не забравяйте в него гланца или червилото, тъй като те могат да ви спасят в спешни ситуации.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts