НАЧАЛОЛайфстайлИзневери ми с проститутка, защото аз ти изневерих с фитнес инструктора!

Изневери ми с проститутка, защото аз ти изневерих с фитнес инструктора!

Натъкнахме се на една много лична житейска ситуация. Ситуация, в която всеки един може да попадне. Публикуваме пълния текст на историята без редакторска намеса.

“Преди два месеца тя ми се обади в офиса и ми каза, че трябва да поговорим. С доста недомлъвки ми обясни, че има инфекция на интимните части и е необходимо двамата да пием антибиотици. Първоначално се учудих – не бях правил секс с никоя друга освен нея, а не ми се вярваше тя да ми изневерява.

В хода на разговора обаче нещата започваха да придобиват смисъл. Не ми се искаше да повярвам. Имах й пълно доверие. И през ум не ми беше минавало, че тя може да спи с друг. Този негодник се оказа инструктора от фитнеса, в който и двамата ходехме. По него си падаха всички мацки, а аз наивно смятах, че след като ме е видял с нея там няма да прекрачи границата. Оказа се, че грешах. Тя ми призна, че няколко пъти са правили незащитен секс в апартамента му, докато съм работел до късно. Оказа се, че и зачестилите й излизания “с момичетата” всъщност са били изпълнени с горещи ласки с него.

Трудно го приех, но реших, че се обичаме достатъчно, за да опитаме да спасим връзката си. Тя приключи отношенията си с татуирания батка, но това като че ли не е достатъчно. Нещата в леглото не се получават и наистина не знам как да постъпя. След като близо месец опитвахме да спасим отношенията си, една вечер тя ми каза “

Не можем да продължаваме повече така, най-добре отиди при проститутка, за да станем квит“. Бях шокиран. Чух тези думи от жената, на която бях посветил живота си. Те още повече влошиха отношенията помежду ни. Опитвах се да забравя, но не успявах, непрекъснато мислех затова колко пъти сме спали заедно, точно след като е била с него. Не мисля, че ще мога да й простя.”

Какво бихте посъветвали героя на тази история? Какво бихте направили?

Източник: woman.bg

Вижте Също:  Как да освежим стария велосипед?

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts