НАЧАЛОМода и Стил3 начина да носим шал тип "одеяло"

3 начина да носим шал тип “одеяло”

Декември вече е в разгара си, което означава, че шалът ще ни трябва все по-често. И макар този тип шалове да се удобни, често ние се чудим как да увием целия този плат около шията си.

Има доста предложения за това и ние ще ви представим три от тях.

  • Като блуза

Все пак не носете шала като блуза или пуловер. Една от ползите на тези шалове е, че са големи. Ако искате да замените връхната си дреха с него, то носете под него и дрехи. За връхна дреха е добре да го пристегнете с коланче и ето – имате една по-разнообразна визия.

  • Като пелерина или пончо

Поставете шала върху раменете си. След това има няколко варианта – първият е да вържете краищата му пред врата си; вторият – да преметнете единия край на шала през рамо за по-небрежна визия; третият вариант е толкова прост и отнема две секунди – преметнете го като одеяло и това е. Тези начини са перфектни, когато не е чак толкова студено и искате да имате зимна шик визия.

  • Безкраен шал 

Това е доста добър начин да се предпазим от студа. Вържете двата краища на шала и го увийте няколко пъти около врата си. 

Снимки: iStock/Guliver

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts