НАЧАЛОМода и Стил5 дрехи, които всяка заета жена трябва да има

5 дрехи, които всяка заета жена трябва да има

Търкате сънено очи и с ужас установявате, че сте се успали. Имате време само да измиете зъбите си, да сложите крем и да се облечете. Да, но какво да облечете?

С тези 5 вида дрехи, които всяка заета жена трябва да има, няма да сте закъснели повече, само защото не сте намерили нещо подходящо за обличане.

1. Изчистена черна рокля

Не е нужно да е малка, просто трябва да е черна и да е модерна. Можете да я комбинирате с ниски и високи обувки или пък да я носите с маратонки, като този начин на носене става особено популярен.

черна рокля

2. Панталон до глезена

Този вид панталони са удобни, но и доста по-елегантни от дънките. Можете да ги носите с каквито искате обувки. Те дори биха издължили краката ви, ако панталонът е с висока талия. 

панталон до глезена

3. Памучен пуловер

Фините плетива са подходящи както за офиса, така и за свободното време. Ако добавите риза под пуловера, придавате строга визия. Скъсаните дънки пък са идеални за разходка в парка.

памучен пуловер

 

Вижте Също:  7 съвета за плътни и дълги мигли
Вижте Също:  Пълничка и секси? 5 модни съвета за пухкави жени

4. Тренч

Това е една наистина задължителна дреха. Както и да сте облечени отдолу, дори и с домашен анцуг, тренчът ще създаде усещане за стил и класа.

5. Черни лоуфъри

“По дрехите посрещат, по обувките изпращат” – така бихме трансформирали ние народната мъдрост.

А ако все още нямате чифт лоуфъри, то задължително помислете по въпроса, защото те могат да се носят както с чорапогащник, така и на бос крак и да изглеждат еднакво добре.

Черни лоуфъри

 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts