НАЧАЛОМода и Стил9 модела дънки според фигурата ви

9 модела дънки според фигурата ви

Нормално е не винаги да се чувствате добре в обикновен чифт дънки, има такива, които показват недостатъците ви или пък не прилягат перфектно.

В тази статия ще ви покажем как да изберете дънки, които да отиват на формата на тялото ви.

1. Дънки със средна талия

Това са дънките, които се намират 2 пръста под пъпа ви. Хубавото при тях е, че ще прикрият, ако коремчето ви е по-издадено в долната му част.

 

2. Прави дънки

Дънките с прави крачоли са пак на мода! Този модел дънки стоят добре на повечето хора, като издължават долната част на крака. Ако сте с по-нисък ръст е възможно малко да ви скъсят.

 

3. Двуцветни дънки

Светли отвътре и тъмни отвън – този модел дънки създават същата илюзия, като двуцветната рокля, смалявайки обема на краката. В момента, това е един от най-актуалните модели.

 

4. Дънки с бродерия

Моделите, които имат интересна бродерия на някое от бедрата ще привлекат вниманието върху нея, а не върху самите ви бедра. Това е чудесна възможност, ако се притеснявате от краката си.

 

5. Дънки с еластична талия

Познато ли ви е чувството талията ви да е малко по-голяма от бедрата? Избирането на дънки се усложнява, но проблемът е решен с дънките, които са с еластична талия, а също така са и по-удобни за носене.

6. Еластични дънки по тялото

Когато дънките са по извивките на тялото ви, те придават елегантност, издължават визията и могат да се носят както с маратонки, така и с обувки на високи токчета. Подходящи са и за боти и ботуши, като крачолите могат да се вкарат в тях.

Много е важно да не ви притискат никъде, защото може да се получи обратния ефект.

7. Широки в долната част на крачолите

Ако се притеснявате, че имате „по-сочни“ бедра, дънките, които са с по-широка долна част ще смалят от обема им, добавяйки съразмерен такъв в долната част на краката ви.

8. С висока талия и по тялото

Този модел дънки ще прибере коремчето, бедрата и ще повдигне дупето – нещо, което всяка жена иска, независимо колко перфектно изглежда.

Дънките с висока талия са удобни, а също така, дори и да сте с подут корем, те ще го прикрият.

9. Дънки с ластичен колан в областта на корема

Модел, който ще прикрие коремчето и няма опасност от смъкване на дънките, докато ходите или тичате. В повечето случаи, този вид дънки са по тялото, позволявайки носенето им с обувки на токчета или маратонки.

 

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

 

Хареса ли ви статията?

Кристина Петрова
Кристина Петрова е в екипа на LifeMedia от 2018 година. Интересите ѝ са насочени към здравето, психологията и лайфстайла.

1 COMMENT

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments

Дънките принципно са универсални и подходящи за всякаква фигура. Има интересни идеи за носенето им.

Latest Posts