НАЧАЛОМода и Стил5 грешки в стила на обличане на пълните жени

5 грешки в стила на обличане на пълните жени

Не всеки има перфектна фигура, но това далеч не означава, че не трябва да излиза навън докато не влезе в топ форма!

Всеки обаче прави модни грешки.

Закръглените дами често са склонни да избират грешните дрехи с неправилна кройка и цветове, което не остава незабелязано от околните.

Поради тази причина сме подготвили няколко грешки, които пълничките дами не трябва да правят, когато избират дрехи.

 

Дребни шарки

Мит е, че дребните шарки са подходящи за пълни дами, а пък едрите за слабите.

Точно обратното.

Една едра шарка би изглеждала някак неестествено на едно слабо девойче, отколкото на една дама, която е по-пълничка.

Изберете такива, които да покриват цялото тяло или пък поне част от него. Така ще има съразмерност и ще съберете комплименти за хубавата си визия.

пола на точки

 

Свободна кройка

Много момичета смятат, че това не е за тях, докато не влязат в перфектна форма. Можете да използвате например някоя свободна блуза или рокля, която не е напълно прилепнала по тялото ви. Така формите, които искате да прикриете, няма да изпъкват и да се набиват на очи.

свободна кройка

 

Подкъсени панталони

И за тях забравете! Такива панталони отиват на слаби момичета, но на пълните биха акцентирали върху килцата, тъй като краката визуално се подкъсяват и така се привлича вниманието към пълната фигура.

подкъсени панталони

 

Вижте Също:  5 тенденции, които владеят лято 2018

Плетиво от дебела прежда

Ако носите подобно плетиво фигурата ви ще изглежда по-неоформена, отколкото е. Заложете на фините плетива, с които ще можете да подчертаете хубавите си черти и да дооформите тялото си.

дебела прежда

 

Вижте Също:  5 тенденции, които владеят лято 2018

Баска, якички и плисета

Забравете за тях, ако искате да имате една оформена фигура. Тези дрехи биха подчертали и дори несъществуващи недостатъци, а при наличието на такива носенето им е изключено.

Изберете елегантна визия, която да подчертаете по подходящ начин, така че да получи одобрението на всички и най-вече на вас самите!

яка

Както виждате дори и пълничките дами могат да изглеждат красиви, елегантни и стилни. Не е толкова трудно да се съчетаят подходящите дрехи стига да имате желание и усет към модата.

Избирайте дрехи, които харесвате, но в подходящата кройка, така че да подчертават хубавите части на тялото ви, а не недостатъците.

Съставете си няколко визии, които да са подходящи за всеки един момент, визии за работа, свободно време и така ще имате какво да носите във всеки един момент.

Надяваме се тези съвети да са ви били от полза и да са ви насочили в правилната посока в морето от модни предложения!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts