НАЧАЛОМода и СтилЖените и техните страсти

Жените и техните страсти

Жените имат много страсти. Дали ще бъдат обувки или пък ще става дума за дамски дрехи, парфюми или пък козметика и чанти, то дамите винаги са склонни да отделят ужасно много време за да обърнат внимание на това, което им доставя удоволствие.

В тази категория на дамските страсти попадат и любимите дамски чанти. Те са толкова много като брой и се различават една от друга по вид, големина, размер и начин на предлагане – хит е да се предлагат дамски чанти онлайн.

Някои казват, че дамските чанти са толкова много, колкото са и момичета по света.

В същото време е изключително забавно да се забележи мнението на момчетата относно една дамска чанта.

Те никога не биха могли да разберат за какво точно са нужни на момичетата тези чанти и каква е ползата от тях, а също така и защо толкова много време бива отделяно от една госпожица, в избирането на перфектните чанти онлайн или пък в магазина.

Според силния пол една дамска чанта не служи за друго освен за да прикрива неудобните тампони и превръзки в онази неприятна седмица от месеца. Те не си дават сметка, че различните видове дамски чанти не служат само, като прикритие, а и като чудесен аксесоар към дрехите и дамските обувки.

В същото време много мъже, които имат половинки, може и да не си дават сметка за какво точно служи една дамска чанта, но определено ще сложат в нея портфейл или очила например, обричайки своята половинка да мъкне не само своите неща, но и тези на половинката си.

За някои представители на силния пол една дамска чанта представлява просто гигантски портфейл.

Според много от момчетата разлика между чанта и несесер няма и за тях е абсолютно непонятно защо е необходимо техните половинки да ходят с две чанти една в друга и каква изобщо е ползата от това. Всъщност с носенето на „две чанти една в друга” се създава значително по-голям ред в едни дамски чанти на ниски цени или пък на доста високи такива.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts