НАЧАЛОМода и СтилКакви са тенденциите при роклите за лято 2019?

Какви са тенденциите при роклите за лято 2019?

Знаем, че е рано и все още чакаме първия по-сериозен сняг и коледните и новогодишни празници. Това не ни пречи да обърнем поглед към предстоящото лято 2019 и да се подготвим с идеи за пролетния и летен шопинг. 

Дори и дамите, които не свалят дънките от себе си, не могат да устоят на изкушението да облекат рокля особено в горещите летни дни.

Какви модели рокли ще бъдат модерни това лято?

Нишката, която се следва от повечето модели, е носталгичен поглед към 50-те и 80-те години на миналия век.

Има също така, иновативни принтове, които черпят вдъхновение от лятото и същевременно използват наслояването, за да се получат невероятни съчетания. 

Ето и новите предложения за това лято: 

Рокли на каре

Смятате ли, че карето е запазена марка за студените месеци? Отговорът е категорично “не”. Карето е модерно и е подходящо за офиса. Ще улучите в десетката с рокля тип риза с право каре. 

https://www.instagram.com/p/Bod4MMqDwXj/

https://www.instagram.com/p/BnlN3tPBENq/

 

Напълно прозрачна рокля 

Можете да си мислите, че това е една безполезна дреха, която не може да се носи никъде. Помислете пак! Напълно прозрачната рокля може да бъде комбинирана с чифт любими дънки и бяла тениска или пък с друга рокля, без ръкави и най-добре да е от памук. 

 

Бяла рокля тип риза 

Тази рокля се наложи миналия сезон, но досега я виждахме комбинирана или с колан, асиметрична кройка или нещо друго. Тази година дизайнът е класическата бяла риза, но малко по-удължена. 

 

Рокля с едно рамо 

Това е тенденция, която също е позната от миналото лято. Тя отново се завръща, носейки със себе си свежест и различни вариации. 

https://www.instagram.com/p/Bqc4BgUFEGJ/

 

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

 

 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts