НАЧАЛОМода и СтилTОП тенденции при слънчевите очила - ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2018

TОП тенденции при слънчевите очила – ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2018

За пролет/лято 2018 фаворит на всички остават големите слънчеви очила – идеални за защита на очите от лятното слънце. Kлючовите елементи, показани на подиумите бяха котешки рамки във всякакви вариации, заедно с някои заоблени и правоъгълни форми, а материалите, от които са изработени, преминаха от пластмаса към метал до ацетат. Видяхме и други форми и дизайни, с най-уникалните и интересни, необичайни форми с много апликации. Ето кои са топ моделите слънчеви очила за настоящия сезон:

1. ГОЛЕМИ КОТЕШКИ РАМКИ

Тази форма е опора в дизайна на слънчевите очила, тъй като удължава красиво лицето и перфектно прегръща елегантността на дявола. Огромна роля при тези очила също играе ретро пламъкът, който винаги е стилен.

Цялата колекция на Badgley Mischka е била вдъхновена от 60-те години, от косата, до грима и дрехите, така че големите котешки очила в прозрачен ацетат съвпадат точно с идеята.

Пастелните цветни слънчеви очила на Temperley London имаха подобен ефект.

В Laura Biagiotti тези очила имат по-модерно усещане, благодарение на по-острите краища на окото (котка) и прекрасна комбинация от кафяво и лилаво с бистър ацетат.

големи котешки рамки

2.РАЗНОЦВЕТНИ РАМКИ

Ако един цвят не е достатъчен, може да предпочетете едно от многоцветните предложения, които са част от тенденциите на слънчевите очила през тази пролет.

При Marni например, закръглени лещи бяха обвити в пластмасова рамка с един цвят на горната част (бял, син или червен).

Имаше ясно предпочитание към очилата от Marco de Vincenco и Freda Banana. Масивните рамки, покриващи почти цялата половина на лицето, бяха трицветни, с цветни пръстени и покриващи периметъра на лещите.

разноцветни рамки

3. ЗАКРЪГЛЕНИ РАМКИ

Бийтълс са вечни, както и заоблените малки слънчеви очила, популяризирани от Джон Ленън. Видяхме няколко интересни за този емблематичен външен вид като част от тенденциите на слънчевите очила за лятото на 2018 г.  Имаше слънчеви очила във всички форми и размери на Miu Miu, но кръглите лещи се отличаваха. Стъклата бяха особено близки едно до друго и като ги погледнете ще видите мостът между тях.

Малките кръгли очила на Valentino имаха особен ръб, тъй като лещите бяха направени от син или червен цвят, а рамката около тях беше покрита с малки камъни.

И накрая, в Sportmax, видяхме стилна вариация на малки, кръгли лещи, които са интересно свързани. Мостът е насочен нагоре и  очилата изглеждат сякаш имат централен връх.

закръглени рамки

4. СПОРТНИ ОЧИЛА

Ако сте любители на по-непринудения стил, ще се зарадвате да разберете, че ТОП тенденциите за очила – пролетта / лятото 2018 имат много опции за вас с по-спортни слънчеви очила, които ще се ви стоят добре, няма да се счупят лесно и дори могат да свършат работа за някои екстремни летни приключения.  Безупречните слънчеви очила на Stela McCartney са със спортен ефект от ярко цветни, дебели рамки на върха, заедно с широк моста и дълъг и дебел огледален обектив.   

спортни очила

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts