НАЧАЛОЛайфстайл10 ценни съвета за жените над 40

10 ценни съвета за жените над 40

40 години е чудесна възраст за една дама, която знае какво точно иска от живота. Много жени до тази възраст вече си имат семейство, открили са любимата професия и живеят за свое удоволствие.
И все пак, всяка жена трябва да знае, че след 40 години има няколко правила, които ще ѝ помогнат да бъде по-щастлива. Ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да се чувствате добре и да запазите самочувствието си.

1. Не носете обувки на високи токчета, ако не са ви удобни. Никой мъж не заслужава такава жертва! По-добре си потърсете чифт удобни обувки, който перфектно да подчертае краката ви, без това да им причини болезнени рани.

2. Не винаги е необходимо да ходите на СПА, за да се отпуснете и да си починете. Понякога просто трябва да се уедините. За избора на място се ръководете от своите лични нужди и предпочитания.

3. Не губете време и нерви в излишни спорове.

4. Не обръщайте внимание на хора, които очевидно не са достойни за това. Ценете времето си!

5. Пътувайте! Трупайте опит, емоции и впечатления.

6. Старайте се хубаво да се наспивате, защото това ще ви помогне да спестите доста пари от подходяща козметика за тъмните кръгове под очите.

7. Колебаете се какво да предпочетете – тортичка или ябълка? Най-добрият избор – чаша вода!

8. След вечерното парти се постарайте да се събудите …у дома.

9. Не забравяйте кариерата си.

10. Не жертвайте собствените си потребности в името на мъжете.

Нека това се превърне във ваша мантра. Ако послушате тези съвети може да водите един щастлив живот, който ще ви донесе само радост и удоволствие!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts