НАЧАЛОЛайфстайл10 научни определения за жената

10 научни определения за жената

При мъжете всичко е ясно и категорично. „Не“ си означава „не“, „да“ – „да“. Не така е обаче с нежния пол.

Всъщност, за да разберете една жена ви трябват минимум три висши образования, практически насоки по психология и много, много търпение.

Шегуваме се, разбира се!

Все пак сме ви подготвили няколко мисли за жената, които не са строго научни и показват как тя изглежда през различните мъжки гледни точки.

 

Жената в математиката

Жената в математиката е сбор от разум и чувства, съдържа няколко променливи, които отбелязваме като неизвестни. Женските чувства и по-скоро това, което не е известно в тях, можем да получим като извадим събираемото от женски разум. Неизвестното умаляемо се получава, като разликата съберем с умалителя на чувствата.

 

Жената в географията

Жената е житейска координатна система, на която са отбелязани величина за ширина, дължина и височина.  По този начин се определя положението на даден мъж – над или под нея.

 

Жената във физиката

Жената е напрежение. Нейният ток е обратно пропорционален на съпротивлението, което трябва да се преодолее, както и правопропорционален на напрежението, което се поражда.

 

Граматическото определение

Жената е оксиморон. Тя съдържа в себе си и отлично съчетава взаимно две изключващите се неща (антитези). По този начин се получава една контрастна изразителност на техните образи.

 

Вижте Също:  Дами, ето 8 причини да откажете секс

Жената в химията

Жената в химията има възможността да превърне едни мъже в други, било то прости или сложни. По този начин се получава и разликата в състава и строежа от изходните.

 

Жената в космологията

Жената е галактиката, а мъжете са планетите, които обикалят около гравитационно притегателно тяло – черна дупка!

 

Жената в психоанализата

Жената е похват в психоанализата, чрез който мъжът изказва на глас различни предположения, асоциации, фантазии и сънища, чрез които той изказва различните проблеми в себе си.

 

Жената в богословието

Жената е трансцендентен, непознат и единствен обект. С него може да се общува, когато се принасят дарове, пълно посвещение и готовност за жертвоприношение по всяко едно време на денонощието!

 

Жената в икономиката

Жената е разликата между внос и износ. Тази разлика е толкова голяма, че се отразява изключително забележително върху финансовия дисбаланс на мъжа.

 

Жената в сеизмологията

Жената е вид обемна сеизмологична вълна, която се разпространява в живота на мъжа, като по никакъв начин не може да се пречупва, разсейва или абсорбира. В допълнение на това се променя и скоростта на разрушителната сила!

Е, предполагаме, че ви е станало ясно какво представлява жената!

Да, да, ама не!

Единственото нещо, което мъжете знаят за жените, е, че нищо не знаят. Но пък все пак това е първата крачка към мъдростта, според Сократ…

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts