НАЧАЛОЛайфстайлКак да освежим стария велосипед?

Как да освежим стария велосипед?

Почти всеки един от нас е карал колело като малък. Всеки е искал да има уникален велосипед, който да „засенчи“ останалите. Всеки е искал да придаде нещо на велосипеда си, така че да го направи свой, да се откроява от другите с нещо негово и когато човек види велосипеда, да знае, че той принадлежи на дадения човек, който го е украсил. 

В тази статия ще поговорим за освежаване или реставрация на велосипеди, но и за тяхното декориране, така че да са уникални по рода си.

Един от начините за лека реставрация на велосипед е чрез стикери за велосипеди, които се залепят. Те могат да се залепят на различни места като рамката, кормилото или където пожелаете. Другият начин за реставрация или освежаване е доста по-сложен. Той включва различни дейности като смяна на спирачките, смяна на гумите и дори смяна на цялото окачване на велосипеда. Това наистина може да струва скъпо, но пък си заслужава.

И така, да се върнем отново на стикерите. Стикерите за велосипед могат да бъдат най-различни. Основно те се делят на подходящи за момичета, подходящи за момчета и унисекс – подходящи и за двата пола.

Момчетата предпочитат „по-мъжествени“ стикери, като тях самите. Поради тази причина можете да видите стикери, които са с формата на някои известни анимационни герои или пък с любимата им енергийна напитка. Разбира се, има и момчета, които искат да са по-арт и биха избрали стикери на балончета или други подобни фигурки.

Арт насочеността е предпочитана от момичетата. Можете да видите много красиви дизайни на велосипедите им. Някои от тях са използвали стикери за велосипеди с фигури на цветя, звезди, точки и други подобни дизайни. Правилно подбраните фигурки вдъхват нов живот на велосипеда и го правят различен и открояващ се.декорирано колелоСтикерите за велосипед са едни от най-евтините и достъпни начини да направите интересен дизайн на велосипеда си, така че да му вдъхнете нов живот, да го направите неузнаваем. Добре е стикерите да бъдат подбрани, така че да се открояват от цвета на велосипеда, но и да не са прекалено крещящи.

Както виждате декорирането на велосипед със стикери не е толкова трудно и може да бъде много забавно.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts