НАЧАЛОЛайфстайлКакво ще бъде модерно в интериорния дизайн тази година?

Какво ще бъде модерно в интериорния дизайн тази година?

Както във всяко друго нещо, така и в интериорния дизайн има тенденции, които се следват, променят, обогатяват или просто редуват. Ако искате да направите освежителен ремонт или пък просто искате да добавите нещо в дома си, то тази статия е за вас.

В следващите няколко редове ще ви представим няколко тенденции в интериорния дизайн, които ще са модерни тази година.

 

Ръчно изработени декорации

Различни бродерии във флорални мотиви, камъчета и всякакви други ръчно направени чудесии, които украсяват шкафове, възглавнички и какво ли още не са част от модерните декорации тази година. Добре е, преди да се втурнете в направата, на каквото и да е, да се посъветвате със специалист кое и къде би стояло най-добре, за да подчертава общия облик на помещението.

ръчно изработени декорация

Сладоледени цветове

Ако се чудите как да боядисате стаята си или пък хола, то можете да заложите на любимия си сладолед и неговия цвят. Представете си колко добре би седяла вазата ви на прасковено или пък пепел от рози. Невероятна комбинация, стил и толкова свежо настроение!

сладоледени цветове

Геометрични фигури

Миналата година геометричните фигури просто бяха добър акцент върху различните предмети в помещението, но днес те са основна част от интериорния дизайн. Цяла стая под формата на триъгълници или други подобни фигури би била доста шик, но и напълно достъпна.

геометрични фигури

Тропически стил

Обичате ли растенията? Ако отговорът е положителен, то просто заложете на много растения и въведете тропиците в дома ви. Тенденцията има черти да се задържи и през следващата година, тъй като идеята да се доближим до природата и тя да влезе в дома ни се засилва и то стремглаво.

тропически стил

Бохо стил

Вижте Също:  Как да изберем парфюм за есенния сезон?

Това е тенденция, за която винаги ще се говори. При нея можете да съчетаете етно елементи с по-изискан стил. Този стил внася в дома ви елегантност, семплост, но също така и много топлина. Той е съчетание между стила на хипитата от 70-те и романтиката. Този стил е подходящ за мечтатели, авантюристи, пътешественици. Можете да го откриете в различни възглавници, декорация на платове и други подобни неща.

бохо стил

 

Надяваме се тази статия да ви е дала идеи как да декорирате дома си или да добавите нещо свежо и модерно към сегашния облик на интериора.

С тези съвети ще можете да внесете не само нови предмети, но и настроение, което ще се задържи от цветовете, цветята и различните други орнаменти.

С подбрания от вас стил ще се научите как да съчетавате модерното, с домашната бродерия например или пък с напълно непозната култура.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts