НАЧАЛО Лайфстайл 4-те най-големи грешки, които хората допускат в любовта

4-те най-големи грешки, които хората допускат в любовта

В любовта няма универсални рецепти за щастие,нито някакви точни правила, които трябва да се следват. В стремежа си да спечелят нечия любов обаче, доста хора правят куп необмислени неща, за които после съжаляват.

Вижте кои са най-големите грешки в любовта и се старайте да не ги допускате.

1. Готови сте на всичко за да ви забележи човека,в който сте влюбена

Няма нищо лошо да се опитаме да впечатлим онзи, който ни вълнува, но в разумни граници. Драстичните промени във визията и поведението, тоталната смяна на възгледи, начин на живот и дори компания, не само ще направят лошо впечатление, но и наистина ще отблъснат мечтания човек. Бъдете себе си. Ако не бъдете оценени с истинската си същност, значи няма смисъл да си губите времето с тази любов.

2. Ако вече имате връзка, но сте заедно от скоро и постоянно говорите за деца, брак и семейство

Всяка двойка рано или късно стига до етап на планиране и обсъждане на тези неща. Но е нужно време. Не е уместно да сте с някой от два месеца и вече да сте убедени, че сте сродни души и да му говорите единствено за сватба и деца. Рискувате да се отдръпне от вас и да ви сметне за прекалено обсебващи.

3. Карате го да ревнува

Няма нищо по-глупаво от това да карате човека, към който имате чувства да ревнува. Така е възможно да изглеждате в неговите очи жалки и отчаяни и ако не ви харесва по никакъв начин, да затвърди негативното си мнение за вас. В случай, че любовта ви е споделена или пък имате връзка с този човек, подобна “тактика” е пагубна за отношенията ви и показва само, че искате да отмъщавате заради собственото си наранено его-тоест сте абсолютни егоисти.

4. Намесвате трети човек за да ви “помогне”

Най-грубата грешка, която за жалост допускат и зрели хора. В случай, че с човека на сте заедно и знаете, че изпитва нещо към вас, но не може дълго време да се изясните, не намесвайте трета личност. Това още повече ще усложни нещата и ще покаже, че нямате смелост за директен разговор.

Ако смятате, че “помощта” от приятелка или братовчедка ще направи така, че да се съберете с любимия, помислете пак.

Доста често в подобна ситуация въпросната помощничка успява да се възползва от ситуацията с неизяснените чувства и ако тя също харесва по някакъв начин вашия избраник, е твърде вероятно от сватовница да стане следващото гадже на обекта на чувствата ви.

 

Вижте Също:  15 ценни урока, които можете да извлечете от неуспешната връзка
Вижте Също:  Как да освежим стария велосипед?

Автор: Линда Николова

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts