НАЧАЛОЛайфстайл4-те най-големи грешки, които хората допускат в любовта

4-те най-големи грешки, които хората допускат в любовта

В любовта няма универсални рецепти за щастие,нито някакви точни правила, които трябва да се следват. В стремежа си да спечелят нечия любов обаче, доста хора правят куп необмислени неща, за които после съжаляват.

Вижте кои са най-големите грешки в любовта и се старайте да не ги допускате.

1. Готови сте на всичко за да ви забележи човекът, в когото сте влюбена

Няма нищо лошо да се опитаме да впечатлим онзи, който ни вълнува, но в разумни граници. Драстичните промени във визията и поведението, тоталната смяна на възгледи, начин на живот и дори компания, не само ще направят лошо впечатление, но и наистина ще отблъснат мечтания човек. Бъдете себе си! Ако не бъдете оценени с истинската си същност, значи няма смисъл да си губите времето с тази любов.

2. Ако вече имате връзка, но сте заедно от скоро и постоянно говорите за деца, брак и семейство

Всяка двойка рано или късно стига до етап на планиране и обсъждане на тези неща. Но е нужно време. Не е уместно да сте с някой от два месеца и вече да сте убедени, че сте сродни души и да му говорите единствено за сватба и деца. Рискувате да се отдръпне от вас и да ви сметне за прекалено обсебващи.

3. Карате го да ревнува

Няма нищо по-глупаво от това да карате човека, към когото имате чувства, да ревнува. Така е възможно да изглеждате в неговите очи жалки и отчаяни и ако не ви харесва по никакъв начин, да затвърди негативното си мнение за вас. В случай, че любовта ви е споделена или пък имате връзка с този човек, подобна “тактика” е пагубна за отношенията ви и показва само, че искате да отмъщавате заради собственото си наранено его-тоест сте абсолютни егоисти. Това със сигурност не е от качествата, които мъжът търси в жената.

4. Намесвате трети човек за да ви “помогне”

Най-грубата грешка, която за жалост допускат и зрели хора. В случай, че с човека на сте заедно и знаете, че изпитва нещо към вас, но не може дълго време да се изясните, не намесвайте трета личност. Това още повече ще усложни нещата и ще покаже, че нямате смелост за директен разговор.

Ако смятате, че “помощта” от приятелка или братовчедка ще направи така, че да се съберете с любимия, помислете пак.

Доста често в подобна ситуация въпросната помощничка успява да се възползва от ситуацията с неизяснените чувства и ако тя също харесва по някакъв начин вашия избраник, е твърде вероятно от сватовница да стане следващото гадже на обекта на чувствата ви.

 

Вижте Също:  20 самокритики, които жените най-често отправят към себе си

Автор: Линда Николова

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts