НАЧАЛОЛайфстайл6 супер странни неща, които дамите харесват в мъжете

6 супер странни неща, които дамите харесват в мъжете

Не всяка жена иска да намери мускулест, добре сложен и възпитан мъж. Дамите отлично знаят, че е по-важно да намерят някой, който да ги разбира и да ги подкрепя. Както мъжете търсят специални качества у жената до тях, така и жените имат предпочитания. 

Истината е, че жените харесват доста странни неща в мъжете и вижте кои са те: 

Изпъкнали вени 

Това показва силата на мъжа и неговите усилени тренировки. Но не само. Дамите виждат в изпъкналите вени възможността на мъжа да ги защитава и да им бъде вярна опора, тъй като той е силен не само физически, но и духовно. 

Бирено коремче 

Няма шега, няма измама! Биреното коремче е истински хит сред дамите. Мили господа, можете да ядете и пиете спокойно, ще си намерите половинка до себе си! 

Дълги пръсти 

Първото нещо, което дамите забелязват в един мъж са ръцете и обувките му. Гладките и дълги пръсти показват, че мъжът се грижи за себе си и е способен на нежност. За дългите му пръсти има и други препратки, за които можете и сами да се досетите…

Шофьорски умения 

Дамите обичат да се возят с мъже, които знаят как да карат уверено и спокойно. Нервните шофьори създават лошо впечатление и отблъскват. 

Срамежливост 

Дамите харесват срамежливи мъже, които не се перчат. С тях те се чувстват по-спокойни и могат да споделят всичко. 

Липсата на коса 

Оказа се, че плешивите мъже приличат повече дамите, отколкото тези, които се радват на буйна грива. Също така, има и проучвания, които доказват, че плешивите мъже са и по-потентни в леглото. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts