НАЧАЛОЛайфстайл8 признака, че това не е вашият човек

8 признака, че това не е вашият човек

В началото на връзката може би не е най-правилното време да търсим недостатъци в половинката си, но все пак има някои неща, които ни показват, че нещо не е наред. Ако има токсично действие, то трябва да се открие веднага и да се разпознае. В резултат на това трябва да се вземат и конкретни действия.

1. Постоянна критика към бившата

Ако чувате постоянно как не е виновен той за раздялата и как не може да повярва, че се е бил хванал с откачалка, това не говори добре за него. Той не може да види вината в себе си, винаги е прав във всяка една ситуация и това означава, че винаги вие ще бъдете виновни за всичко. 

2. Винаги има лош късмет 

На него никога не му върви, не е роден под щастлива звезда. А дали наистина е така? Дали не е просто егоист? Времето само може да покаже дали това е така, но ако ролята на жертва му е удобна, то нещо не е наред. 

3. Не ви пита нищо

Вие сте в началото на връзката и е нормално да задавате въпроси, за да опознаете партньора си. Вие обаче задавате вълна от въпроси, а той не ви пита нищо, сякаш не му пука. Ами, това наистина е така – не му пука. Той е центърът на вниманието, не вие. 


4. Уважава тези над него, но мачка тези под него 

Такъв човек не става за сериозна връзка и определено не ви трябва. Той ще ви изостави в труден момент или просто когато вече не сте му необходима и в неговите очи вече сте безполезна

5. Не ви гледа в очите 

Такива хора не са искрени и често не искат да взимат решения. Тогава за какво ви е такъв мъж? 

6. Сменя мнението си със скоростта на светлината 

Ударили сте шестица от тотото! Можете да попаднете в списъка с бившите по всяко едно време и често да не знаете защо се е стигнало до тук. Твърде вероятно е дори и да не разберете кога това се е случило.

7. Той е мързелив и подкрепя насилието

Човек, който няма живец в себе си, не желае да реагира на насилието и дори го подкрепя, се забелязва от далеч. Ако забележите подобни знаци, най-добре е да не се колебаете и да вземете решение да се разделите с този човек. Не ви трябва човек, който може да ви посегне! 

8. Държи се грубо 

Ако се държи грубо, нетактичен е и често не се замисля за това, което казва, то този човек не го интересува как би ви представил пред околните, което в даден момент може да започне да ви вреди.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts