НАЧАЛОЛайфстайлДами, ето 8 причини да откажете секс

Дами, ето 8 причини да откажете секс

В днешно време човешките отношения често се свеждат главно до секса и сексуалното привличане. Има обаче ситуации, в които е по-добре да намалите темпото и да поставите други неща на преден план.

В тази статия ще научите 8 причини, поради които е добре да откажете секс.

 

1. Няма сериозни намерения

Това може да се каже и по друг начин – не е сигурен в себе си. Той може да ви прави комплименти, че сте красива, невероятна, прекрасна и т.н., но реално може да е в режим на изчакване и въпреки всичко да прави секс с вас. Сексът не е само физическо докосване, но и емоционално.

Ако той не може да ви предложи нищо друго от просто един полов акт и не желае да се обвързва сериозно, то може би е по-добре да укротите топката или пък да прекъснете какъвто и да е контакт, отколкото да останете разочаровани и наранени. Преди да предприемете каквото и да е действие, бъдете нащрек!

 

2. Ще изчезне

Да, това е напълно възможно и е доста основателна причина да откажете секс на първа среща. Най-малкото е, че той ще е получил своето и няма да сте му интересна. Вината не е във вас, нито в него.

Просто това е природата на мъжа – ловец. Ако отложите първия секс, то е възможно той да започне да изпитва чувства, а също така това да бъде началото на наистина сериозна и удовлетворяваща връзка.

 

3. Просто само обект

Не се шегуваме! Това ще станете в неговите очи! Той просто ще си има няколко номера на момичета, с които може ей така да преспи, но реално в неговите очи вие ще сте принизена. Може и да ви е казвал мили неща, но това е било с една единствена цел.

Много мъже казват, че обичат развратни и леки жени, но истината е, че те си избират скромни и морални дами за свои съпруги.

 

4. Твърде млади

В днешно време момичетата се подлъгват по различни стереотипи, че трябва да си поживеят, че имат време да мислят за семейство и деца, да натрупат опит и т.н. Може и да има зрънце истина в това, но ако нямате намерение да имате сериозна връзка, по-добре е да изчакате докато се появи правилния човек.

 

Вижте Също:  Дами време е за бокс!

5. Искате само и единствено секс

Нещото, което ни отличава от животните е възможността да контролираме желанията си. Ако искате просто секс, може би е по-добре да се отдадете на собствените си ласки.

Няма просто секс, винаги има дори и малко емоция. Възможно е след една вечер с непознат да се чувствате употребена и това още повече да ви депресира.

 

6. Всичко ще е по-различно

Не, няма да е по-различно! Не вярвайте на глупостите, че ако един мъж има дебели пръсти или пък голям нос, следователно и членът му e голям.

Бясното шофиране или пък настървеното хранене не означават, че той е страстен в леглото. Уменията му на дансинга не показват и уменията му в леглото. Почти във всички случаи тези неща не са верни.

 

7. Преодоляване на раздяла

Не, сексът не е лекарство за разбити сърца! Няма да можете да се насладите изцяло, защото ще мислите за бившия си, но също така ще се почувствате още по-зле, когато партньорът за вечерта си тръгне.

По-добре извикайте най-добрата си приятелка, отидете на шопинг, яжте сладолед до пръсване, гледайте филми, но не правете секс.

Някои неща трябва да се изживеят, за да бъдат преодолени и раздялата е едно от тях.

 

8. Опасности

Може би не сте се замисляли, но сексът с непознат наистина крие опасности.

Всички онези лекции в училище, които са ви изнасяли за безопасен секс, не са били случайност. Страстта е моментно чувство, което може да ни навлече много проблеми.

Няма как да бъдете сигурни от 2-3 среща, че човекът срещу вас е нормален, без психически отклонения и няма да ви преследва, след като всичко приключи.

Също така, не можете да сте сигурни, че не и ХИВ позитивен. Затова опознайте човека, вижте дали си пасвате като характери и тогава решете дали да спите с него или не.

Надяваме се тези причини да са били достатъчно основателни за вас, така че да откажете секс на първа среща.

Вашето емоционално, физическо и психическо здраве са най-важни!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts