НАЧАЛОЛайфстайлПоли Генова с обръщение към Г-н Президент (ВИДЕО)

Поли Генова с обръщение към Г-н Президент (ВИДЕО)

Поли Генова вече е готова с новото си парче. То е с многозначително заглавие “Г-н Президент”. Парчето е посветено за онзи тип арогантни мъже, които наистина се смятат за президенти в живота на жените.

Поли се надява с това парче да накара мъжете да бъдат повече джентълмени, тъй като те са на изчезване. Разбира се, има и политическа нотка. Накрая песента завършва с “Г-н Президент, аз съм Поли”.

В новия си клип Поли играе две роли. През деня тя е сервитьорка в кафене, но през нощта е бойна дива, която заедно със своята банда от готини мацки раздава правосъдие. Много настроение, екшън моменти и осуетяване на един обир с в основата на сюжета. Клипът дава високи заявки за висококачествена видеопродукция.

Поли признава, че само за един ден трябва да научи хореографията за новия си клип, а също така тя няма и никакво време предвид старта на “Гласът на България”.

Във видеото Поли сменя няколко визии. В него има магнетичен главен герой, много сексапил и разбира се специална хореография, която е дело на Индира Касимова.

Музиката и текста към песента са на Боян Христов, режисьор на клипа е Любомир Пенчев.

Ето и самото видео. Приятно гледане!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts