НАЧАЛОЛайфстайлКонцерт над 8000 метра надморска височина подгря началото на "Гласът на...

Концерт над 8000 метра надморска височина подгря началото на “Гласът на България”

Поли Генова и Иван Лечев дадоха заявка, че тази година ще разбият представите за традиционния концерт. Вчера двамата откриха сезона на 8 хиляди метра надморска височина, като по този начин загатнаха за изненадите, които очакват зрителите на “Гласът на България”.

Малко след излитането на самолета от София към Варна Поли Генова неочаквано приветства пътниците по аудиоуредбата, с което предизвика първи бурни реакции. Следващата изненада бе появата на рок легендата Иван Лечев, който засвири на китарата си зад завесата в предната част на самолета. С емоции, нажежени до червено, пътниците силно аплодираха двамата треньори, които застанаха един до друг в началото на пътеката.

Поли Генова запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато емблематичният музикант ѝ акомпанираше на китара. Изпълнението предизвика овации, песни и почти турбулентно настроение сред пътниците в два различни самолета, които през цялото време снимаха с телефони и фотоапарати. Благодарение на екипажите на полетите София – Варна и Варна – София организацията на безпрецедентната музикална изненада протече в отлични условия.

В оригинал песента е на Орлин Горанов. Поли Генова е категорична, че това никога не се е случвало в предаването. Също така, смята пеенето в самолет да ѝ стане навик.  Концерта предизвика истинска радост, бурни емоции и добро настроение на борда. Пътниците накрая имаха възможността да се снимат и да получат автограф за спомен. 

Ето и част от отзивите на присъстващите: „Беше уникално, пътуването ни се разведри“, „Толкова е приятно да ти се случи нещо интересно по време на полет“, „Обичам да гледам това предаване, а днес станах и част от него по невероятен начин“, бяха само част от коментарите на пътниците, които след края на концерта във въздуха останаха в добро настроение и нетърпеливи за старта на петия сезон на „Гласът на България“.

“Гласът на България” си поставя отново амбициозната задача да намери истинската звезда. Водещите отново ще са хип-хоп Дуото Павел, както и Венци Венц, които пожънаха особен успех с миналогодишното издание на шоуто. 

 

Вижте Също:  10 догми на силната жена

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts