НАЧАЛОИнтересноЧетири мита за мъжете, които не са верни

Четири мита за мъжете, които не са верни

Жените са загадка за мъжете, но същото се отнася и в противоположна посока. Често ние си мислим, че мъжете са безмозъчни същества, без чувства и емоции. Това обаче не е така.  Съгласни сме, че за да се разбере един мъж, е сложно, но не и невъзможно. И те са хора, и те имат чувства.  Ето и най-честите грешки, които жените допускат по отношение на мъжете. 

  • Мъжете не са емоционални 

Абсолютна грешка! Напротив, мъжете са тези, които се влюбват по-бързо и страдат повече от жените при раздяла. Това, че не показват емоциите си по типичен за жената начин, не означава, че те нямат чувства. Причината за скриването на емоцията е, че те така са научени от малки – за един мъж не е типично да показва емоцията си. 

  • Сексът е най-важен 

И това не е така. Да, със сигурност през главата му ще мине въпросът с колко мъже сте били преди него и дали ще останете доволна, но всъщност сексът е прелюдия към нещо по-дълбоко. Много мъже предпочитат една романтична вечер с чаша вино и сладки приказки до сутринта. 

  • Важно е да достигне до оргазъм първи 

Нищо подобно! Много често мъжете стигат първи до върха на щастието, но всъщност те биха направили всичко възможно, за да може и жената, с която правят секс, да стигне до върха на удоволствието. 

  • Мъжът не може да е просто приятел с жената 

Това не е вярно! Много двойки са само приятели. Обикновено това приятелство се заражда от детска възраст и тези отношения са по-скоро категория брат и сестра. Нищо чудно в професионален план мъжът да открие верен и добър приятел в лицето на жена. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts