НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец ноември 2018

Хороскоп за месец ноември 2018

 • ОВЕН – ще имате възможност да реализирате някои от плановете си, да организирате пътувания или обучение. Новите начинания, обаче, не стартирайте преди 9 декември. До тогава имате време да проучите подробностите в детайли. Имате сили и енергия да поемете много на раменете си. Славите се като по-непостоянни, когато изгубите интерес към нещо или някого. Но сега нуждите на семейството и най-близките ви роднини трябва да са приоритетни. Родените между 14 и 20 април и с рождена Венера в Овен през този месец трябва да са по-внимателни с финансите и в партньорските отношения – възможни са парични затруднения и напрежение във връзките. След 8 ноември в продължение на една година планетата на късмета Юпитер ще преминава през знака Стрелец и ще ви носи много повече късмет и възможности за израстване.

 

 • ТЕЛЕЦ – за родените през април Телци месецът се очертава по-спокоен от предходния. Напрежението при вас намалява и започват да се отварят пред вас врати. Разклатените в предходния месец взаимоотношения с партньори имат шанс сега да се подобрят и възстановят при желание от ваша страна. И финансовите затруднения постепенно ще отшумяват. При родените през май, обаче, трудностите ще отминат след 15-16 ноември. От 16 ноември Всички представители на този знак навлизат в много по-успешен период, когато ще получавате повече подкрепа от хората около вас и контактите ви ще са ползотворни. Ще се появят нови цели, които ще ви заинтригуват и насочат в нова посока на развитие. Работете внимателно с чужди пари и документи, пазете се от измами или кражби. Ще се чувствате щастливи от топлотата и любовта на близките ви хора.

 

 • БЛИЗНАЦИ – до средата на месеца изявите ви ще бъдат успешни и ще сте удовлетворени от свършената работа, въпреки опитите на хора от обкръжението ви с интриги да ви провалят. Шефът ви също ще е доволен от резултата. От 2 ноември може да започнете да чувствате, че хората около вас не ви разбират. Желателно е да не споделяте важна информация или лични тайни, за да не бъдат използвани срещу вас или пък да ви манипулират. От вашите действия през предишните месеци и през първата половина на ноември зависи как ще протече и втората половина, когато Меркурий вече ще е ретрограден. Внимавайте за грешки в работата, за наводнения или кражби в дома; загуба на документи, ключове, куриерски пратки и други. Пазете се от вирусни инфекции, а зад волана бъдете още по-предпазливи като любители на високите скорости. Ще се върнат стари предложения за работа или сътрудничество, от които да спечелите допълнителни доходи. Ще имате подкрепата на любимия човек.

 

 • РАК – по отношение на лични постижения и изяви проблем не се очаква при вас. Но през този месец трябва да бъдете много гъвкави и разумни. Налага се по-често да се приспособявате, отколкото да се чува думата ви – поне до средата на месеца. Това не е болка за умиране, но е изнервящо все да се съобразявате с околните. През втората половина на месеца може да се наложи да извършите някои корекции по документацията, да ремонтирате домакински електроуред, техника в офиса или по автомобила. На 8 ноември планетата на късмета Юпитер навлиза в знака Стрелец и ще преминава през базисния ви 6 дом – дом на работата и здравето. Очаквайте положително развитие в работните дела, а някои дори и повишение в рамките на една година. Родените през трета декада на знака и с рождена Венера в Рак през ноември трябва да бъдат по-пестеливи и добре да планират разходите си, за да избегнат финансови загуби или затруднения. Променете някои от навиците си – ще се почувствате по-енергични и в по-добро здравословно състояние.

 

 • ЛЪВ – напрежението и трудностите при някои от вас, започнали на по-ранен етап, сега ще засегнат сега само родените между 12 и 22 август и постепенно след 16 ноември ще отшумяват. Юпитер в Стрелец след 8 ноември в продължение на една година ще преминава през базисния ви 5 дом – домът на любовта и децата. Някои от вас ще срещнат нова любов, а други ще се радват на появата на деца и внуци в семейството през следващата година. През този месец не е препоръчително да се занимавате със спекулативни дейности, да участвате в игри на късмета и да правите големи капиталовложения. Опасността да загубите вложеното е голяма. Не отказвайте работа и поемайте отговорност. Резултатите от тях ще усетите още през януари 2019-та. Радост и поводи за гордост ще ви донесат постиженията и успехите на вашите деца. Добрите взаимоотношения с партньора ще ви вдъхновяват и зареждат с положителна енергия. Излизайте по-често на разходки в парка или в планината.

 

 • ДЕВА – по-важните въпроси по работни проекти довършете до 16 ноември, защото през втората половина на месеца ще ви бъде по-трудно да ги осъществите. Ще се появят пречки, ще възникват по-често конфликти с партньори и опоненти. Не се предавайте и се пазете от подмолни действия на конкуренцията. При някои от вас може да има затруднения в семейството и неприятни задачи, за които е назрял момента сега да бъдат довършени или поправени. Проявявайте повече търпение, критиката няма да помогне. Не е изключено да ви разочарова близък човек с някаква лъжа, на когото сте имали голямо доверие. Пазете се от измами и интриги през втората половина на месеца. Общувайте предимно с хора, които са със сходни на вашите ценности. Контактите в бизнеса ще носят добри резултати и приходи. Децата и любимия човек ще бъдат вашата опора.

 

 • ВЕЗНИ – през този месец на фокус при вас са финансовите въпроси и взаимоотношенията ви с партньори – в бизнеса или в интимните отношения. Ретроградната Венера е във Везни и в предизвикателен аспект с Уран, което ще повиши градуса на напрежението, особено при родените между 15 и 23 октомври. Не предприемайте финансови рискове и бъдете по-пестеливи. Настроени сте за забавления и творческа работа, за романтични преживявания. В любовта се нуждаете от повече интимност и споделяне, от приятелско отношение, но партньорът ви да е на различна вълна. След 16 ноември фокусът се измества в посока работа и отговорности, свързани с ежедневните ви дела. Натовареността в работата ви ще е по-голяма тогава. Но трябва да се грижите и за здравето си – уязвими сте към вирусни и други инфекции, пазете краката от травми. Погрижете се за изправността на автомобила си. Не влизайте в конфликт с вашите брат или сестра, не е сега момента да решавате важни финансови въпроси.
Вижте Също:  20+ от най-смешните снимки на деца на сватби, които ще ви накарат да се заливате от смях
Вижте Също:  20+ от най-смешните снимки на деца на сватби, които ще ви накарат да се заливате от смях

 

 • СКОРПИОН – през тази година много от вас се радваха на успехи и печалби, а други губеха поради прекален високи цели. От 8 ноември в продължение на една година Юпитер в Стрелец ще ви радва с повече печалби и лични постижения. Но ще трябва да изтърпите до средата на месеца и да преодолеете някои трудности в семейството. Добър месец за ремонти и преместване. Възможни са проблеми с домакински електроуреди или друга техника, както и необходимостта да се погрижите за член от семейството. Не обръщайте внимание на клюки и не споделяйте твърде лична информация, която някои хора могат да използват, за да ви навредят. Бъдете по-пестеливи през първата половина на месеца, за да не изпадате в затруднения. След 16 ноември постепенно проблемите ще отшумяват и втората половина на месеца ще се чувствате по-спокойни и емоционално уравновесени. Ако има търкания във взаимоотношенията ви с партньора, по-добре е да споделите с него притесненията си, отколкото да се затваряте в себе си и „червейчето на раздора“ да ви тормози.

 

 • СТРЕЛЕЦ – при някои от вас през този месец ще се появят стари приятелства и идеи от миналото, неосъществени по някакви причини. Обмислете ги добре, защото още в началото на 2019 година ще имате чудесни възможности за развитие и успехи в много направления. През първата половина на ноември на дневен ред са важни договаряния и пътувания. Добър период за писане, обучение или подготовка на важни документи. Този месец не е благоприятен за скъпи покупки и по-големи финансови вложения. Подредете и обмислете добре бъдещите си планове и действия, които да стартирате не по-рано от 7 януари. През втората половина на ноември напрежението се повишава и ще продължи до края на годината, а с него и предизвикателствата, с които трябва да се справите. Те могат да бъдат свързани с имуществени въпроси, с личния ви живот или с член от семейството. Внимавайте за наводнения или обири в дома. Пазете се от вируси, травми и конфликти в семейството. Грижете се за близките си.

 

 • КОЗИРОГ – трудностите и напрежението в работата, финансовите грижи, с които трябваше да се справяте от известно време насам, много от вас ще са преодолели и през втората половина на ноември ще почувствате глътка въздух. Но до средата на месеца родените между 13 и 20 януари ще трябва да бъдат внимателни във взаимоотношенията с партньорите и шефовете си. Избягвайте критика и даване на непоискана оценка, така ще си спестите някои неприятности в семейството и на работното място. Ще ви се отрази добре, ако намерите време за себе си и се уедините, за да можете да преосмислите свършеното до момента и да възстановите енергията си. Подгответе автомобила си за зимните условия, шофирайте по-внимателно и бъдете по-концентрирани зад волана през втората половина на месеца, особено ако вали. И в никакъв случай не тръгвайте на път, ако не сте се наспали добре, ако сте употребили алкохол или силни медикаменти. Може да възникне проблем в отношенията с близък роднина или необходимостта да се погрижите за него. Не отказвайте помощ.

 

 • ВОДОЛЕЙ – не можете да се оплачете от липсата на емоции през последните шест месеца на приливи и отливи. Динамично е около вас и тази динамика ще продължи до средата на ноември. Много от вас се справяха с повече постоянство и разбиране, а други не успяха и претърпяваха поражения къде в личен план, къде в работата или в друга житейска сфера. Имам добра новина за вас, скъпи Водолеи – потърпете още малко. След 16 ноември много от грижите ще отпаднат, напрежението ще стихва и 2019 година ще се радвате на повече успехи и хармония. Юпитер в Стрелец в продължение на една година ще ви възнаграждава за търпението. Ще се появят нови цели в живота ви, които ще имате възможност да осъществите не без подкрепата на нужните ви хора. А такива няма да липсват. През втората половина на ноември не харчете излишно. Дори и да възникнат непредвидени разходи, преценете кое е приоритетно за вас. И не забравяйте, 2019-та чука на вратата и ви носи нови надежди!

 

 • РИБИ – много от вас през тази година събираха плодовете на труда и търпението и си. През този месец бъдете по-наблюдателни и не изпускайте от поглед случващото се около вас, за да не ви изненадат неприятно, най-вече през втората половина на ноември. Почтеността е важно условие за по-безпрепятственото преминаване през този по-напрегнат за вас период, който ще продължи и през декември. Успоредно с това ретроградният Меркурий в Стрелец ще се отрази и на взаимоотношенията на работното ви място с колеги или началници. Пазете се от клюки и интриги, които биха навредили на имиджа ви. Ще сте склонни към неправилни преценки и погрешни решения. Обмисляйте всичко добре и не позволявайте да ви подвеждат. Юпитер в Стрелец след 8 ноември в продължение на една година изисква от вас да не правите твърде сериозни промени или поставяне на по-големи цели. Не са изключени и промени в работата. Затвърждавайте постигнатото до момента, не рискувайте.

 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5, 6, 11, 12, 19, 20, 25 и 26.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 27 и 28.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 9, 16, 17, 23, 24, 29 и 30.

 

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

 

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts