НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец октомври 2018

Хороскоп за месец октомври 2018

 • ОВЕН – в началото на месеца може да се наложи да се погрижите за член на семейството и да разрешите някои семейни въпроси. Въпреки трудностите ще успеете да преодолеете всичко с помощта и подкрепата на близки и приятели. В средата на месеца бъдете внимателни с финансите и в партньорските взаимоотношения. Поява на неизплатени в миналото задължения могат да ви затруднят. Не давайте повод на партньора си за ревност и не харчете излишно. Ако имате личен бизнес, не позволявайте да ви манипулират и притискат конкуренти и бизнес партньори. Месецът не е благоприятен за нови кредити, но ако имате възможност рефинансирайте вече наличен. В края на месеца ще започнете постепенно да се стабилизирате и грижите да отшумяват. Имате алтернативи, добре обмисляйте всичко и бъдете по-търпеливи с близките си.

 

 • ТЕЛЕЦ – в работата си ще бъдете по-натоварени, особено след 10 октомври, но се стремете да разпределите задачите си така, че натовареността да не се отрази на здравето ви. Взаимоотношенията с колеги и началници ще са затруднени поради прекалени изисквания от тяхна страна в средата на месец октомври. Подсилете имунната система и се предпазвайте от простуди и вирусни инфекции. Преди път проверявайте автомобила си за изправност и шофирайте със съобразена скорост, за да избегнете инциденти и глоби. С постоянния партньор взаимоотношенията също могат да претърпят трансформация и ако изпускате нервите си пред него заради напрежението през деня в работата или го пренебрегвате, могат да се влошат. А сега имате най-много нужда от разбиране и подкрепа от негова страна.  

 

 • БЛИЗНАЦИ – този месец за вас е по-успешен и имате възможност за ползотворни пътувания зад граница или контакти със задгранични партньори. Учащите ще се радват на успех в обучение и изпити. Делата ви ще вървят гладко и ще имате възможност за лесни победи и разрешаване на важни за вас въпроси и взаимоотношения. Ежедневието и при вас ще бъде по-натоварено, най-вече след 23 октомври. Вие също трябва да вземете превантивни мерки за подсилване на имунитета срещу вируси и да не подценявате времето. Уязвими са ви бронхите и белите дробове. Не давайте пари в заем и се пазете от интриги в службата. Децата ще ви радват с постиженията, ще имате много поводи за празници и възможност да се забавлявате. А любимите ви хора ще бъдат плътно до вас и топлота в отношенията няма да ви липсва.

 

 • РАК – периодът до 23 октомври и за вас ще бъде наситен с предизвикателства, с които трябва да се преборите. Грижите ще са свързани с член на семейството при някои от вас, при други от личен характер, а трети ще ги вълнуват имуществени въпроси. Интимните взаимоотношения при някои от вас, които през месец септември са били по-напрегнати, през този месец могат да претърпят промени – проблемите да бъдат разрешени и отношенията да се подобрят. Не се затваряйте в себе си, а споделете притесненията си или причините за разочарованията с партньора си. Сега е момента да възстановите баланса. Някои от вас могат да имат повече разходи около децата си. Необходимо е да намалите разходите от друго естество, за да не изпаднете в затруднение. Обичта на близките и любимия ви човек ще успокоят ранимата ви душа и след 23 октомври ще се почувствате по-уверени и спокойни.
 • ЛЪВ – през месец октомври се въоръжете с повече търпение в личните и бизнес отношения. Възможни са и нападки от конкуренти или повече напрежение в семейните отношения. Не подценявайте проблемите, за да не ви изненада неприятно половинката и конфликтите да станат трудни за преодоляване. Ще ви притиснат грижи от различно естество, които ще повишат емоционалното ви напрежение. Освен всичко друго, може да се наложи някои от вас да се погрижат за здравето на близък роднина, за разрешаването на имуществен или на юридически въпрос. Сега не е добре да предприемате рискове в личен или в бизнес план. На работното място бъдете изпълнителни и не налагайте мнението си, за да не дразните шефовете. Не изисквайте твърде много от другите и давайте повече от себе си, за да преминете през този по-труден период с по-малко проблеми и загуби.

 

 • ДЕВА – вземете превантивни мерки през този месец за здравето си, особено болните и възрастни хора. Уязвимо е кръвообращението. Използвайте всяка възможност за разходки, не стойте дълго на едно място. В работата ви обстановката ще е динамична, а колегите може да ви дразнят с наставленията си и с вятърничавите си идеи. Но по-трудни могат да бъдат взаимоотношенията при някои от вас с близки роднини по финансови въпроси. За учащите месецът също може да е много натоварен и по-труден. Намалете контактите, за да съхраните нервната си система. Приходите ще са по-добри при търговците и работещите в сферата на услугите. Може дори да ви върнат дължими пари дадени в заем или някакво забавено плащане от миналото. Някои от вас ще се наложи да извършат някакъв ремонт или да сменят работното си място.

 

 • ВЕЗНИ – напрежението от месец септември след 9 октомври при вас постепенно ще намалее. В интимен и семеен план месецът е по-обещаващ и повечето от вас ще се радват на хармония в отношенията, освен ако не сте с рождена Венера в Скорпион. Ако тя е в този знак, бъдете по-пестеливи и внимателни както в любовта, така и с парите. Не давайте в заем нито пари, нито друга собственост. Може да се наложи да направите ревизия на фирмата или на доходите си, особено след 23 октомври. Не се занимавайте с непочтени начини за печелене на пари, декларирайте приходите, за да избегнете проблеми с контролни финансови органи. Каквито и затруднения или проблеми да възникнат, Марс във Водолей ще ви дава опора и ще ви носи успехи. Любовта ще е с вас, а близките ви ще ви подкрепят в трудните моменти. Много силен месец за спортистите.

 

 • СКОРПИОН – през този месец ще се наложи да водите борба на различни фронтове. Нуждаете се от почивка и разбиране от околните, но е време и за равносметки. Направете равносметката на личните взаимоотношения, на бизнес контактите, на нещата, които харесвате и на хората, които обичате. Напоследък сте ограничили контактите си и все по-трудно общувате с ограничени хора. Трябва да помислите през този месец за себе си и своите нужди. Някои от вас могат да сменят жилището си, да направят ремонт в настоящия си дом или да се преместят в друго населено място. Препоръчително е да вземете превантивни мерки срещу обири в дома. При строително-ремонтни дейности внимавайте за наранявания и токови удари. Работете по-внимателно с електроуреди и избухливи вещества. Марс във Водолей е във вашия базисен 4 дом и напрежението през месеца е концентрирано основно върху дома и семейството ви.    

 

 • СТРЕЛЕЦ – ако искате да довършите започнат работен проект, ще трябва през този месец да намалите контактите и ограничите пътуванията. Изпълнени сте с нови идеи и творческо вдъхновение, които изискват реализация. Затова ви е нужно да се уедините и работите задълбочено. Ако се наложи да пътувате, бъдете внимателни зад волана и не превишавайте разрешената скорост, ако искате да избегнете неприятни преживявания на пътя. Като цяло месец октомври за вас се очертава ползотворен – Марс във Водолей ще ви дава нужната енергия и сили да се справите с многото задачи, а Юпитер в Скорпион ви носи късмет и защита. Не споделяйте личните си тайни, тъй като в един момент могат да излязат на „бял свят“, особено ако касаят тайни връзки – било то от интимно или от друго естество. Подредете приоритетите си и се настройте за навлизането на планетата на късмета Юпитер във вашия знак през другия месец.  

 

 • КОЗИРОГ – по природа сте предпазливи, търпеливи и постоянни. Но през този месец е добре да бъдете още по-предпазливи във финансовите дела и приятелствата. Някои от вас могат да се простят с дадени в заем пари на приятел преди време или да се разочаровате много от отношението на човек, когото сте имали до момента за приятел. Покупките и вложенията на пари трябва да бъдат добре обмисляни. Ако решите да рискувате, може да загубите много, вместо да спечелите. Нужно е да направите преоценка на целите си и на приятелствата. Напоследък все по-рядко получавате подкрепа и доказателства на тяхната преданост. В крайна сметка, ако едни хора си отиват, на тяхно място идват други по-стойностни в живота ни. Хората и интересите се променят, вие също. Не задържайте в себе си грижите, а ги споделяйте с партньора си. Разгърнете своите талантите си и работете върху стабилизирането на изграденото до тук.

 

 • ВОДОЛЕЙ – както за другите фиксирани знаци Телец, Лъв и Скорпион, така и за вас месецът е изпълнен с предизвикателства и напрежение. Те може да касаят взаимоотношенията ви с началници и други висшестоящи лица или органи. Пазете изградения си до момента имидж, за да не пострада. Марс във Водолей е активирал много от вас и сте готови за подвизи и битки. През този месец, обаче, трябва да сте по-разумни и да не рискувате прекалено, особено след 23 октомври. Ако и рождената ви Венера е във Водолей бъдете по-разумни с парите и в интимните отношения, за да не се дестабилизират. До 23 октомври Слънцето във Везни ще ви носи повече позитиви и успехи в изявите. Някои от вас ще имат ползотворни контакти с хора от чужбина, а други ще пътуват до интересни дестинации и ще се радват на повече романтика в отношенията. Предпазвайте се само от травми, инциденти и наранявания. Марс, настанил се във вашия знак, все пак е планета и на инцидентите.

 

 • РИБИ – Рибите в последно време минават някак между капките. Звездите ви дават заслужена почивка от някои проблеми и възможност да се стабилизирате. Направете преоценка на събитията и ще осъзнаете, че засега нещата вървят по-гладко при вас. Месецът не предвещава някакви сериозни трусове при повечето от вас, освен ако в рождения си хороскоп нямате други планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Пазете се от задкулисни действия на „доброжелатели“. При необходимост се погрижете за здравето на близък човек, а и за вас е време да направите профилактични прегледи. Ще се радвате на хармония в личните и служебни взаимоотношения. Възможно и да ви върнат стар дълг или друго, дадено преди време за ползване. Ако рождената ви Венера също е в Риби, някои от вас могат да срещнат стара любов или да възобновят разрушената преди време връзка с партньора си.

 

Вижте Също:  20+ зашеметяващи вегански десерти и закуски, които ще ви накарат да се облизвате
Вижте Също:  20+ зашеметяващи вегански десерти и закуски, които ще ви накарат да се облизвате

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 8, 9, 15, 16, 23, 29 и 30.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 10, 11, 17, 18, 24, 26 и 31.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 7, 13, 20, 21, 26 и 27.

 

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

 

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts