НАЧАЛОИнтересноНещата, които вашата половинка иска да правите по-често

Нещата, които вашата половинка иска да правите по-често

В днешно време животът ни е толкова динамичен. Всички ние искаме нуждите ни да бъдат задоволени, бракът да изглежда като партньорство.  Това е дискусия за това как да сте себе си, но и да се съобразявате с нуждите и на половинката си. 

Не е нужно мъжът да бъде този, който да направи първата крачка към промяната. Добре е и вие да давате нещо от себе си. В този дух, ще ви представим някои неща, които мъжът ви със сигурност иска да правите по-често. 

  • Освободете се 

Постоянно ни се налага да жонглираме със задълженията си, да следваме графици и планове. Но какво толкова може да стане, ако пък случайно се отдадете на спонтанен момент и отмените някоя и друга среща.  Направете нещо заедно, което е щуро и забавно. Съпругът ви определено ще хареса тази ваша стъпка, тъй като той самият иска това.

  • Бъдете себе си 

Вашият съпруг се е влюбил в това, което сте вие, а не в опаковката. Той иска да вижда естествената ви природа, а не тази, която трябва да бъде. Ако имате нужда да се гримирате всяка сутрин или пък да бъдете леко небрежни в стила си на обличане, то тогава го направете. Всеки заслужава да се чувства добре в кожата си. 

  • Направете първата крачка

Има много проучвания за това дали жената да е преследвач или преследвана. Много жени предпочитат да са преследвани. Все пак ако смените малко ролите, това може да е приятна изненада.

  • Покажете сексуалността си 

Повечето жени се притесняват от това, което мислят и се чувстват как биха се възприели от партньора си. Това може много да влоши интимния ви живот. Всъщност мъжете са много по-доволни и щастливи, когато показвате истинската си природа в леглото или пък да им кажете какво искате те да направят с вас.  Ако има нещо, което ви притеснява, то споделете го с мъжа си. Все пак сте заедно и в добро, и в лошо. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts