НАЧАЛОЛайфстайлЧетири начина да превърнете балкона в летен оазис

Четири начина да превърнете балкона в летен оазис

Лятото е времето на прохладни вечери и събиране с приятели. Уви, не всеки има възможност да има голям двор, в който да покани много гости. Но и балкона може да се превърне в идеално място за събиране с приятели и в невероятен летен оазис.

Ще ви дадем няколко екстериорни съвета:

Отворен парапет

В повечето апартаменти терасата е с бетонна стена или пък преграда. Ако я замените с отворен парапет, можете да спечелите няколко квадратни метри, които в действителност биха ви се сторили доста повече. 

Тревна настилка за повече свежест

Кой е казал, че тревната настилка е само за градина?! Един чудесен начин да избягате от натовареното ежедневие или пък да се заредите с положителна енергия е да покриете балкона си с тревна настилка.

Зеленият цвят действа успокояващо и пречистващо. По този начин дори балконът ви да е малък, ще се превърне в любимо място за всички, особено ако сте родители на малки деца

Пейки вместо столове

Най-сигурният начин, за да направите балкона си едно страхотно място е да го превърнете в кътче за коктейли или пък кафе. Столовете обаче заемат твърде много място и едва ли можете да съберете повече от 3. Можете да сложите малка пейка или пък сгъваема масичка и по този начин да спестите място, но и да направите балкона си уютен. 

Бохо стил 

В случай, че нямате място за столове и пейки, а желаете да запазите свободното пространство, то бохо стилът е за вас.

Запасете сe с меки възглавници и ги използвайте вместо столове. Можете да ги комбинирате с малка масичка от палети. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts