НАЧАЛОИнтересноДванадесет важни истини за мъжа лъв

Дванадесет важни истини за мъжа лъв

Представителите на зодия Лъв определено искат да бъдат център на внимание и разбира се да го привличат изцяло върху себе си. Ако искате партньор от тази зодия, то ето какво трябва да знаете за тях: 

1. Обичат да са център на внимание 

Представителите на тази зодия обичат цялото внимание да бъде върху тях и също така да бъдат изслушвани. Предлагат същото в замяна на своите приятели и близки. 

2. Имат специфична чаровност 

Мъжът лъв има наистина специфична чаровност и е като магнит за жените. Той знае много добре какво се харесва на срещуположния пол и за него не е трудно да спечели сърцето на всяка жена

3. Иска половинката му да е на неговото ниво 

Това означава, че тя трябва да има добра кариера и да не разчита много на него. Той е изтънчен, харесва скъпите и лъскавите неща и търси същото и в жената до себе си. 

4. Мъжът Лъв няма да изневери 

Това е срамно и е под достойнството. Той ще е верен до край, независимо от обстоятелствата. Той дава всичко за една хармонична и спокойна връзка. 

5. Искат да са тартори 

Мъжете с тази зодия искат да бъдат отгоре и тяхното мнение да е единствено. Ако имате различна позиция, те ще ви изслушат, ще я приемат, но няма да се съгласят с нея. Също така, не обичат да бъдат в сянка и биха направили всичко, ако видят, че някой е готов да ги измести. 

6. Постоянно внимание и комплименти 

Те обичат да получават внимание и комплименти. Мъжът Лъв ще засипе с комплименти своята любима и ще ѝ даде цялото си внимание, същото очаква и той от нея

7. Суетни и понякога мързеливи 

Мъжете лъвове са много суетни и понякога доста мързеливи. Те търсят същото и в жената до себе си – перфектна външност

8. Романтични 

Връзката с мъжете от тази зодия може да бъде много интересна и щура. Те не обичат еднообразието и ще направят всичко възможно, за да разчупят ежедневието. Обичат да правят романтични изненади. 

9. Нужно им е време, за да влязат във връзка 

Мъжете от тази зодия премислят до последно дали човекът си заслужава или не. Когато са напълно сигурни, че си заслужава, те дават всичко от себе си. 

10. Създават усещане за сигурност 

Те са много всеотдайни. За тях семейството е всичко. Готови са да дадат всичко за него, както и за приятелите си. Винаги можете да разчитате на мъжа Лъв да каквото и да е. 

11. Често се влюбват, но не трае дълго 

Ако жената е привлякла за момент вниманието му, то когато го изгуби той ще тръгне на нов лов, докато не открие тази, която ще го задържи завинаги. 

12. Директни са и това често може да обиди другите 

Те не обичат да си мълчат и когато не им харесва нещо, веднага биха го казали. Това често не се харесва на околните и много взаимоотношения се разрушават именно заради това.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts