НАЧАЛОИнтересноЕто какво се е случило на тези зодии днес, което ще промени...

Ето какво се е случило на тези зодии днес, което ще промени хороскопа им до края на месеца

Днес Меркурий и Венера ще навлязат в знака на Овена. Венера е на любовта, а Меркурий е планета на любовта и комуникацията. В предишния месец те бяха в знака на Рибите и това довеждаше до показване и отдаване на емоциите. Този месец обаче не само ще показваме как ще чувстваме, но ще създаваме и нещо ново.

Овенът е огнен знак. Той е фокусиран върху себе си и не толкова върху обществото. Ако овенът е нещастен, то тогава нищо друго няма значение. Овенът е този, който най-малко би направил нещо, за да бъде угоден на другите. Те често вървят срещу масата. Представителите на този зодиакален знак са самоуверени и открити.

Когато планетите на любовта и комуникацията се срещнат в Овен, това означава, че ще работим много повече затова, което искаме.  Сега е времето да кажем “да” на всичко, което искаме да направим. Овенът трябва да каже най-вече “да” на себе си. Най-лесно можем да се изгубим в света на другите и да забравим за собствените си мечти и желания.

В момента много хора се чудят дали връзките, в които са инвестирали време и чувства, не ги дърпат назад, вместо да им помагат да се развиват. Не забравяйте, че преди да предприемем нещо ново, трябва да се разделим със старото.

Когато Меркурий е в Овен, то трябва да внимавате какво говорите, тъй като неговата реакция, може да ви накара да станете по-груби в думите си.

Хубавото е, че през този период ще дефинираме какво искаме и как да го постигнем. Добре е да оставите всички негативни мисли в миналото и да се съсредоточите в постигането на мечтите и желанията си.

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts