НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец март 2019

Хороскоп за месец март 2019

Месечният хороскоп е важен за всеки, харесващ астрологията. Затова, ето и този за месец март:

ОВЕН

През месец март ще се чувствате вече доста по-спокойни и уравновесени.

Благоприятен месец за ремонт на автомобила, за довършване на поизостанала работа или ревизия / корекция на важни документи, за явяване на поправителни изпити, за писане, за подпомагане на близки в нужда.

Между 5 и 28 март Меркурий е ретрограден, а това за вас не благоприятства в този период покупка на автомобил, техника за бита или офиса, търговски сделки и подписване на договори. Често ще изпитване нужда от усамотение и желание за почивка. Ще се радвате на нови запознанства, възможности за допълнителна работа и печелене на пари. Бъдете по-пестеливи и не харчете излишно.

Между 17 и 20 март не давайте пари в заем и отдавайте нужното внимание на своята половинка.

ТЕЛЕЦ

Ежедневието ви през този месец ще бъде по-динамично и трябва да сте готови за действие и промени, ако са наложителни. Внезапните обрати и неочаквани промени може да внесат объркване при много от вас, но бъдете сигурни, че те са за добро.

Възможно е да срещнете стари познати, да разрешите минали конфликти с приятели, да направите преоценка на целите, да възникнат стари идеи, които по някакви причини са останали нереализирани.

Ще сте изпълнени с енергия, а на моменти може да бъдете и доста избухливи. Бъдете внимателни за инциденти, избягвайте флиртове на работното място.

Покрай ангажиментите си се постарайте да не пренебрегвате партньора си, ако искате да не се почувства самотен и разочарован в средата на месеца.

БЛИЗНАЦИ

Ретроградното движение на Меркурий в знака Риби през този месец може да внесе доста обърквания и грешки в работата, неразбирателства и интриги с колеги или роднини.

Концентрацията ви може да е намалена, да взимате погрешни решения, да имате неправилна преценка в някои моменти. Пазете се от кражби, измами и инфекции. Това важи най-вече за родените през юни. Ако имате собствен бизнес, избягвайте подписването на дългосрочни договори, покупка на автомобил или техника.

Периодът между 5 и 28 март е добър за ремонти, ревизии, корекции в документи или в стари договорни отношения, за преподписване на изтекъл договор за удължаване срока на някаква услуга.

След 26 март родените през май Близнаци трябва да бъдат по-внимателни в партньорствата и с финансите.

РАК

Звездите през този месец са много благосклонни към вас, скъпи Раци. Ще се появяват повторно минали предложения, ще получавате добри новини от далече.

Ще срещате стари приятели. Можете да разчитате интуицията си и на подкрепа от страна на висшестоящи хора при необходимост. Имате възможност да постигате успехи, да осъществите голяма част от набелязаните цели, да развивате своите творчески дарби.

Избягвайте далечни пътувания по възможност между 5 и 28 март. До 26 март може да се наложи да уредите някои неотложни финансови въпроси, което да се отрази на финансовата ви стабилност и сигурност.

Не се тревожете, от 27 март нататък ще имате повече възможности за печелене на пари, повече романтика в любовта и хармония в партньорските отношения.

ЛЪВ

Звездите през този месец могат да повишат напрежението в работата ви, да възникват конфликти на работното място. Въздържайте се да давате непоискано мнение или оценки, особено ако сте в подчинена роля.

Може да ви е трудно да поддържате баланс между ангажиментите си и семейните задължения, което да се отрази на взаимоотношенията ви с партньора. Месецът за вас не е подходящ за нови начинания и рисковани прибързани действия. Планирайте всичко добре, бъдете методични и изпълнителни. Старайте се да сте по-адаптивни и отстъпчиви. Подчинените ви няма да приемат авторитарно поведение и натиск.

Бъдете внимателни при работа с чужди пари. Месецът е благоприятен за рефинансиране на вече съществуващи кредити, за преиздаване на кредитни или дебитни карти с изтекъл срок.

ДЕВА

Не се учудвайте, ако общуването ви с околните през месец март е затруднено, а взаимоотношенията объркани. Ретроградният Меркурий може да ви поставя капани и да липсва разбирателство с околните. Хора, които не харесвате или не уважавате, може да се опитат да ви въвлекат в интриги и конфликти. Бъдете подготвени, за да реагирате правилно и навреме.

Бъдете внимателни за кражби и измами, особено телефонни.

Член на семейството ви може да се нуждае от съвет и помощ за важно решение. Грижете се за близките си и най-вече за партньора и децата. При някои от вас не са изключени и интимни разочарования. Имате достатъчно вяра и сили да вършите през този месец собствените си задачи и да изпълните поетите ангажименти, като в същото време да бъдете опора на семейството си.

Бъдете внимателни за грешки при работа с документи.

ВЕЗНИ

Ще се радвате на хармония и топлота в любовта, на финансова стабилност и неочаквани печалби.

Опитайте шанса си и в игрите на късмета, но влагайте парите си разумно, за да не изпаднете в затруднение към средата на месеца.

На работното място са възможни обърквания и затруднения при изпълнение на задачите ви. Избягвайте конфликти с колеги и подчинени. Колега може да се опита да ви подведе или въвлече в интриги.

Не се доверявайте и не споделяйте личните си тайни.

Грижете се за здравето си – пазете се от инфекции и ухапвания от животни. Ако имате домашни животни предпазвайте ги от зарази, а домашните любимци от травми.

Месецът е добър за вас за ремонти в дома или офиса, а ако имате личен бизнес трябва да извършите някакво преустройство или да довършите изостанала работа.

СКОРПИОН

Някои от вас вероятно са настроени на романтична вълна. Не е изключено да срещнете стара любов, която отново разпали страстта у вас. Но ако имате постоянен партньор може да стане опасно „горещо“ и да възникнат конфликти от ревност.

Избягвайте конфликти с когото и да било. Особено предпазливи бъдете в средата на месеца както във взаимоотношенията с партньора, така и с финансите си. От 26 март всичко постепенно ще си дойде на мястото и ще имате повече възможности за печелене на пари.

Ще се радвате на придобивки и приятни емоционални моменти. През този месец не е добре да предприемате някакви рисковани действия.

Внимавайте за инциденти и директни физически сблъсъци. Вие умеете най-добре от всички да контролирате емоциите си, но сега не е добре да отвръщате на предизвикателства.

СТРЕЛЕЦ

Март месец не е от най-спокойните месеци за вас. Появяват се различни семейни грижи или трудности на работното място. Тази година планетата на късмета и растежа Юпитер през цялата година ще ви закриля и носи късмет в делата ви. Но през март от вас се изисква да планирате работните си ангажименти добре и да извършите някои корекции при необходимост.

Трудностите и противоречията, които могат да възникнат са в общуването, в дома, в работата и взаимоотношенията с колеги или подчинени. У дома внимавайте за течове, а в работата за конфликти. Възможни са грижи около член от семейството, ремонтни дейности в дома или промени в интериора. Вземете превантивни мерки срещу вирусни инфекции и срещу обири в дома. Не започвайте нови начинания и не подписвайте важни договори.

КОЗИРОГ

При вас ежедневието се очертава по-спокойно и без особени трусове през този месец. Имате възможност да осъществите предначертаните си цели, макар и не толкова бързо, колкото ви се иска.

Проблемите, които могат да възникнат през този месец, са в отношенията с роднини, с автомобила, обърквания с или загуба на документи, за което трябва да внимавате. Проверете автомобила си за изправност (най-вече бензинова помпа, маркучи, светлини), пазете личната си документация и информация. Довършете някои започнати и недовършени задачи, направете нужните корекции.

Любимият човек ще ви разбира и подкрепя, децата ще ви радват с личните си успехи. Намерете време за спорт и разходки на чист въздух.

В средата на месеца бъдете по-внимателни във финансовите дела, не давайте пари в заем и не харчете излишно.

ВОДОЛЕЙ

Месец мат за вас е по-противоречив и може да възникнат трудности и грижи в семейството, а не са изключени и конфликти.

Месецът е благоприятен за ремонти в дома, а в същото време и парите може да не достигат. Опитайте се с минимални средства да постигнете добър резултат.

Ретроградният Меркурий може сериозно да ви затрудни във финансов план. Избягвайте финансови рискове и не вярвайте на нереалистични предложения за допълнителни приходи.

Внимавайте за телефонни измами и вземете мерки срещу обири в дома. Ако имате личен бизнес, задължително направете ревизия. Ще направите неочаквани и неподозирани открития.

РИБИ

Време е да направите преоценка на собствените си желания и личен живот. Вгледайте се в себе си добре и ако е необходимо извършете промени. Променете и коригирайте мисленето си, поведението и начина си на общуване. Това не означава, че има някакъв проблем в самите вас. Но за да бъдете в хармония със себе си и с другите, трябва да промените нещо.

Може да предприемете промяна на прическата или цвета на косата при жените. Но за естетични корекции месецът не е подходящ. Няма да липсва динамика в ежедневието ви, но контактите ви ще бъдат ползотворни.

Делата ще вървят по-мудно, но няма да срещате много пречки. Предпазвайте се от инфекции и вируси.

На работното място може да има някакви неразбории, но някак ще минават покрай вас без да ви засегнат съществено. Бъдете по-концентрирани и внимавайте за грешки.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 9, 16, 21, 22, 28 и 29.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 10, 11, 17, 18, 23, 24 и 30.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 13, 14, 20 и 26.

 

Вижте Също:  Приятелка с бившия....Ето как
Вижте Също:  Топ 7 епидемии през вековете

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

 

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts