НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец февруари 2019

Хороскоп за месец февруари 2019

Месечният хороскоп е важна част от ежедневието на всеки, харесващ астрологията. Затова, ето и този за месец февруари:

ОВЕН

Динамиката през февруари продължава до средата на месеца, но вече по-съществено при родените между 11 и 20 април.

Марс във вашия знак изпълва със сили и енергия всички представители на знака и ви помага да осъществите много от целите си. Но за да бъде успехът ви пълен, трябва да сте много постоянни и търпеливи, което на вас ви е малко чуждо. Давайте всичко от себе си, защото с търпение и постоянство имате шанс да спечелите много. Ако не веднага, то печалбата няма да закъснее в близкото бъдеще.

Някои от вас ще се радват на придобивки и положителни събития в семейството, на уважение в обществото, на повишение в работата, а заедно с него и на заплатата.

След 4 февруари избягвайте финансови рискове, бъдете по-внимателни зад волана и не сядайте в автомобила, ако сте употребили алкохол, особено на 27-ми. През втората половина на месеца делата и взаимоотношенията ще се успокоят и напрежението постепенно ще намалее.

ТЕЛЕЦ

От 4 февруари навлизате в период на по-стабилно финансово положение и придобивки. Партньорските отношения в бизнеса и в брака / връзката също ще са по-удовлетворителни за вас.

След 13 февруари Марс ще пребивава във вашия знак и ще ви активира за действие, най-вече родените през април Телци. Вие по природа сте издръжливи, но сте малко по-мудни, докато се задвижите. Не се колебайте, бъдете по-смели в начинанията. Напрежение може да усетите повече в работата си, поради по-голямо натоварване и необходимост някои от задачите да бъдат приключени в срок.

Но не всеки ден или месец късметът „каца на рамото“. Някои от вас ще получат примамливо предложение за пътуване или работа в чужбина. Други ще се радват на успех в уреждането на юридически въпроси или в съдебни процеси.

Ще получавате, незнайно откъде, подкрепа в нужните за вас моменти. Повече спокойствие ще имате след 19 февруари. Добър месец за уреждане на договорни отношения, за пътувания обучение и придобиване на нови умения.

БЛИЗНАЦИ

До 13 февруари имате шанс да реализирате с лекота някои от амбициозните си цели. Очаквайте добри новини от далече. Разчитайте на подкрепа от страна на приятели и по-висшестоящи хора.

През втората половина на месеца може да почувствате, че хората от обкръжението не ви разбират и комуникацията да бъде по-трудна на работното място. Добре е да намалите темпото и да се занимавате повече с личните си дела. Въпреки това, има задачи, които не могат да бъдат игнорирани. За да ги изпълните, трябва да се концентрирате, да сте по-постоянни в мнението си и изпълнителни. Малко реклама също няма да навреди.

Дошло е време да уредите и някои неотложни финансови въпроси. Грижете се и за здравето си.

След 13 февруари може да почувствате, че енергията ви е намалена, не се натоварвайте. Интимните отношения остават на по-заден план, но не трябва да забравяте да обръщате внимание и на партньора си, за да не се почувства пренебрегнат.

Предпазвайте се от задкулисни действия от страна на хора, които нямат смелостта да се изправят директно пред вас.

РАК

Напрежението постепенно намалява през този месец за родените в края на юни и през първите 10 дни на месец юли. Първата половина на февруари ще бъде най-трудна за родените през трета декада Раци.

Много сте натоварени както в работата, така и в семейството, което е най-важно за вас. Ще трябва да се въоръжите с търпение, за да избегнете конфликти, особено с шефовете. За сметка на това ще имате добри възможности за печелене на пари.

Силната ви чувствителност и ранимост може да засили нетърпимостта ви и на моменти да не успявате да сдържате емоциите. Но това само ще ви навреди, пазете имиджа си.

След 13 февруари настъпва затишие и навлизате в един доста по-спокоен и ползотворен период. Комуникациите ще бъдат по-ползотворни и ще получавате повече подкрепа от близки и колеги в ежедневието. Ще се почувствате по-стабилни и ще успявате без много усилие да реализирате идеите си.

След 19 февруари ще имате повече време за своя партньор и ще се радвате на романтика и топлота в отношенията. А може да се появи и възможност за интересно пътуване.

ЛЪВ

Месецът е наситен с много контакти, нова информация, сделки и / или пътувания. Очаквайте развитие по важни за вас въпроси, някои от които са свързани с проекти зад граница или с разрешаване на юридически въпрос.

Динамиката се активира сериозно след 13 февруари, поради което може да се стигне и до директни сблъсъци с конкуренти или опоненти между 13 и 19 февруари. През този месец най-съществено ще усетят напрежение родените в края на юли Лъвове. Пестете нервите и енергията си.

Не предприемайте рискове, бъдете по-отстъпчиви в отношенията с околните. Разчитайте на подкрепа от страна на колеги в работата и избягвайте конфликти с висшестоящи. При някои от вас на работното място са възможни структурни промени и съкращения на служители. При по-възрастните представители на знака може да възникнат здравословни неразположения като простудни заболявания, болки в ставите или зъбите.

Ограничете мазнините и сладките храни, уязвима е жлъчката. Не се тревожете, това са временни тенденции. От вас се искат повече усилия и смиреност.

ДЕВА

За вас, скъпи Деви, месец февруари може да бъде малко противоречив. От една страна може да няма кой знае какви проблеми до 13 февруари, но от друга страна все ще се налага вие да се приспособявате в определени ситуации и това да ви напряга емоционално.

Едва след 13-ти пред вас се отварят добри възможности за реализация и успех – ще имате повече енергия и сили. Те ще са ви нужни, поради наличието на неразбиране от страна на хората около вас и тяхната обърканост. Нужни са взаимни компромиси и подкрепа, а и те са твърде мудни в сравнение с вас. Както винаги от вас се очаква да сложите нещата в ред, а това ще ви натовари повече. Но пък, както споменах, сили няма да ви липсват през втората половина на месеца.

Добри новини от път. Възможни са грижи около вашите деца или внуци. Колкото до конкуренцията, звездите са на ваша страна и нямат шанс да осъществят тайните си намерения.

Финансово сте стабилни, а и любимите хора са около вас със своята обич и подкрепа. Важните дела свършете след 13 февруари. Ще учудите и близките си със своята борбеност и сила.

ВЕЗНИ

От известно време все ще се намери някой, който да ви критикува и предизвиква. Запазете хладнокръвие и баланса в себе си. Месец февруари може да е по-нестабилен предимно за родените през трета декада на Везните.

Трудни и хладни са както отношенията с бизнес партньори, така и с интимния партньор. Въпреки, че сте компромисен знак – знак на красотата и любовта, на моменти вътрешната ви неудовлетвореност и дисбаланс ви отдалечават от близките хора и сте трудни за разбиране. Като капак на всичко и парите може да не достигат.

Месецът не е добър за финансови рискове, бъдете по-пестеливи. През втората половина на месеца проблемите постепенно ще отшумяват. Но все още не можете да разгърнете себе си и да се почувствате стабилни. Това ще стане през месец март, имайте търпение и бъдете по-адаптивни.

Грижите могат да бъдат свързани основно със членове на семейството, нуждаещи се от грижа, както и финансови въпроси, които чакат да бъдат разрешени. При нужда се обърнете към колега, който ще бъде готов да помогне.

СКОРПИОН

Колкото и да сте чувствителни, в трудни моменти вие сте стълб в семейството и на вас може да се разчита. През този месец човек от семейството или друг роднина може да има нужда от вас и помощта ви. Стига да искате, можете да помогнете.

Внимавайте за конфликти с партньори и опоненти през втората половина на месеца – Марс след 13 февруари е в срещуположния на вашия знак. Не ги предизвиквайте, а си взаимодействайте с тях.

Когато сте недоволни ставате много хапливи. Скорпионът е търпелив и муден, но ако се разяри, може да премине като булдозер през противниците си. Ако сблъсъкът е неизбежен, бъдете готови с ясни факти и сериозни доводи да ги обезоръжите.

Месецът може да не е наситен с безброй контакти, но точно с толкова, колкото са необходими за вас. Добър месец за развиване на умения и придобиване на знания, за събиране на важна информация, за преговори и сключване на договори. Пари няма да ви липсват, ще изникват добри възможности за печелене. Любимият ви човек внася усещане за стабилност и незаменимост в ранимата ви душа.

СТРЕЛЕЦ

Вие стартирахте 2019 година много силно и така ще продължи до средата на месец февруари. Радвате се на топлота в отношенията с любимия човек. Някои от вас ще се гордеят с постиженията на своите деца, а други ще печелят победи и награди. След 13-ти на работното място може да се повиши напрежението и натоварването, а не са изключени и конфликти с колеги или проблеми с подчинени / с наематели и т.н. Не позволявайте служебните неразбории да оказват влияние върху семейните отношения, пренасяйки ги с настроението си у дома. Това важи най-вече за родените през ноември Стрелци.

От вас се изисква да сте адаптивни и бързо да реагирате при необходимост, защото някои хора могат да ви поставят в неприятна ситуация и пред свършен факт. Всички не са добронамерени като вас.

След 10-ти периодът е неблагоприятен за подписване на важни договори, за уреждане на документи или имущество, за покупка на автомобил или техника. Ще се появяват повече трудности в общуването, ще ви липсва разбиране. Дайте всичко от себе си и ще сте доволни от своята и чуждата оценка.

КОЗИРОГ

За вас, мили Козирози, началото на годината стартира с доста противоречиви чувства и предизвикателства. Освен това Сатурн и Плутон във вашия знак променят бавно и неотменно много неща във вашия живот. Добрата новина е, че трудният период за родените през първа и втора декада на знака отминава.

Февруари ще бъде по-труден месец, и то само до 13-ти, предимно за родените след 10 януари Козирози, т.е. през трета декада на знака. Трудности може да срещате в работата и бизнеса си. И все пак след 4-ти Венера в Козирог ще балансира взаимоотношенията с партньорите – поне в интимните отношения и във финансов план може да разчитате на стабилност.

Марс в Овен ще ви тласка към крайности, ще ви обърква с грижи около близък роднина. А е добре да внимавате за пожари / експлозии в дома и да вземете превантивни мерки срещу обири.

През втората половина на февруари енергиите ще се успокоят за вас и навлизате в много по-успешен период. Затрудненията и напрежението постепенно ще отшумяват и бариерите пред вас ще падат една по една по пътя ви.

ВОДОЛЕЙ

През първата половина на месеца делата и взаимоотношенията ще вървят в желаната от вас посока. Ще имате възможност да постигнете успехи и да се изявявате, ще се радвате на много и ползотворни контакти.

Възползвайте се и свършете по-важните за вас ангажименти, защото след 13 февруари Марс в Телец ще започне да обърква плановете ви, особено при родените през януари Водолеи. Ще срещате повече пречки, ще се изправяте пред различни предизвикателства.

Втората половина на месеца не е благоприятен за рисковани начинания и за изясняване на взаимоотношения. Бъдете внимателни за инциденти в дома и конфликти в семейството, вземете превантивни мерки срещу обири. Меркурий в Риби след 10 февруари ще внесе повече мекота поне в общуването ви с хората и повече разбиране от ваша страна. Той ще подсили интуицията и творческото ви вдъхновение, ще успокоява в трудни моменти бурната ви по природа душа.

Музиката, йогата и други духовни практики ще ви балансират емоционално. Добър месец за творческите натури, които имат добри шансове за повече приходи от реализирането на нови творчески идеи.

РИБИ 

Месец февруари за вас не е от най-стабилните, особено във финансов план. Първата половина на месеца не е благоприятен за финансови рискове и нови бизнес начинания. Но пък ще срещате подкрепата в много отношения на вашите близки и приятели.

Марс в Телец от 13 февруари ще внесе повече стабилност в живота и ежедневните ви дела. Ще се появят нови възможности и предложения. Сега можете да си позволите и риск, но не и зад волана. Може да подпишете дългосрочен за вас договор или да направите важна покупка за дома. Вашите брат или сестра може да се нуждаят от ценен съвет или подкрепа. Не се и съмнявам, че ще го направите. Вие печелите обичта на хората с романтичната си състрадателна душа. На 10 февруари Меркурий навлиза във вашия знак, който ще повиши интуицията ви, но се предпазвайте от погрешни решения и действия.

Склонни сте към разсеяност, внимавайте при работа с документация и информация. Възможни са загуби, измами или кражби от нечия страна. Не бъдете прекалено доверчиви.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 9, 10, 16, 17, 22, 23, .

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 12, 19, 24, 25.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 7, 8, 13, 14, 20, 26, 27.

 

Вижте Също:  Приятелка с бившия....Ето как
Вижте Също:  4 ползи от ежедневната разходка

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

 

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts