НАЧАЛОИнтересноПриятелка с бившия....Ето как

Приятелка с бившия….Ето как

Разделите са тъжни и много трудни или поне почти винаги е така. Възниква и въпросът дали може след раздяла да сте само приятели. Истината е, че това зависи от самата връзка и от раздялата. Дори и да нямате вече чувства и привързаност един към друг, желанието другият да бъде щастлив винаги остава. 

Поради тази причина няма нищо лошо да си приятелка с бившия, но това протича при определени условия. Ето кои са те: 

Разделили сте се цивилизовано 

При раздялата ви е нямало ругатни и обиди, нямало е и чупене на чинии. Просто сте седнали и сте поговорили. Осъзнали сте, че двамата само се мъчите и е по-добре да се разделите. При така протекла раздяла, няма никаква причина да не сте приятели след време. 

Минало е достатъчно време от раздялата ви 

Раздялата боли и това е факт. Казват, че времето лекува и това наистина е така. Дайте си време да се възстановите. Можете да осъзнаете, че сте по-добри като приятели, отколкото като двойка. 

Щастливи сте от живота си 

Когато е минало достатъчно време от раздялата и сте продължили напред, ще осъзнаете, че има и други радости в живота. Може дори да сте намерили нова половинка. Когато сте щастливи, вие можете да бъдете приятели. Можете да споделяте щастливите си мигове или пък да разказвате преживяванията си. Няма нищо по-добро от приятел, който те познава достатъчно добре. 

Харесвате се 

Когато пренебрегнете нещата, които е имало между вас, то със сигурност ще видите, че ви е приятно да се забавлявате заедно

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts