НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец декември 2018

Хороскоп за месец декември 2018

 • ОВЕН – звездите през този месец ще ви носят повече подкрепа и хармония във взаимоотношенията. Ще имате възможности за изява, разбирателство с близките и повече топлота в интимните отношения. Много от вас ще се радват на успехи в рекламна дейност, в спортни състезания, в научна работа, в бизнес партньорства с чужденци, при участия в конкурси, разрешаване на юридически въпроси и т.н. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден до 7 декември, когато е и Новолуние, така че важните дела започнете след 7-ми. Бъдете по-сдържани с покупките и не харчете излишно, за да не изпаднете в затруднение след празниците. Пазете се от фалшиви доброжелатели и не споделяйте личните си тайни. Не всички са добронамерени и открити като вас. Възможно е да попаднете в капана на задкулисни действия и интриги. Избягвайте конфликти и пътувания на 23 и 29 декември.

 

 • ТЕЛЕЦ – опитайте се да решите някои наследствени въпроси с близките без да изпадате в конфликтни ситуации. Това, което е ваше, няма как да бъде отнето. В противен случай рискувате да си развалите отношенията с тях. Всички конкуренти са в по-неизгодна позиция от вас, така че не се тормозете с излишни страхове. Много от вас ще се вълнуват от нови идеи и проекти, които засега все още не са достатъчно изяснени, но можете да разчитате на подкрепата на близки, приятели и други хора, от които зависи реализацията им. Всякакви важни дела стартирайте след 7 декември, ако искате да бъдат успешни. Бъдете по-търпеливи и отстъпчиви в интимните отношения, не проявявайте ревност и собственическо чувство, за да не се влошат. Месецът не е добър за големи капиталовложения, а по-скоро за изчистване на задължения и връщане на дългове. Успешен месец за творците, спортистите, лечителите, психолозите и т.н.

 

 • БЛИЗНАЦИ – месец декември се очертава доста динамичен за вас, особено за родените през втора и трета декада на знака. Появяват се всякакви трудности и ограничения. За родените през май Близнаци напрежението отминава постепенно. Проблеми могат да възникват в семейните или в бизнес взаимоотношенията с конкуренти. При някои от вас са възможни и конфликти с началници или висшестоящи лица, интриги на работното място, грижи около член в семейството. Пазете имиджа си. Целите ще осъществявате по-трудно, а някои дори няма да можете да реализирате поради външни обстоятелства и пречки. Месецът за вас е добър за довършване на започнати дела на по-ранен етап и за приключване на някои от тях. Важните проекти и цели стартирайте след 6 януари. Тогава и пътищата пред вас ще са по-отворени. Грижете се за здравето си, натоварването няма да ви се отрази добре. Предпазвайте се от вирусни и други инфекции, алергични прояви и простуди.

 

 • РАК – някои от вас може да бъдат по-натоварени с работа през месец декември, но пък ще имате възможност за успехи и добри постижения. Ще получавате добри шансове за изяви и ползотворни контакти, от които да печелите повече в бъдеще, а също и престиж. До 7 декември довършете поизостанали задачи и ангажименти, а след това стартирайте новите планове. Много силен месец за печалби от бизнеса, а и любовния ви живот ще бъде по-хармоничен и наситен с позитивни преживявания. Очакват ви и приятни пътувания наблизо и далеч, които ще оставят положителен отпечатък в живота ви. Ще се радвате на обичта на близките и любимите си хора, на положителната оценка от страна на шефовете и обществото. Дори да се чувствате по-натоварени, не се отпускайте. Работата ви и всички ваши действия ще бъдат забелязани и оценени. Не пропускайте да опитате шанса си и в игрите на късмета.

 

 • ЛЪВ – като цяло месецът е благоприятен и за вас. Малко по-затруднени могат да бъдат интимните и партньорски взаимоотношения, а също и във финансовите дела. Избягвайте излишно харчене на средства, а в любовта – излишни прояви на ревност. Ако съумеете да се въздържате и на моменти да се приспособявате, вместо да се налагате, ще се радвате на прекрасни интимни мигове с любимите си хора, а и децата ще ви носят много радост и поводи за гордост. Чудесен месец за забавления и всякакви обществени изяви. Бъдете постоянни в желанията си и в работата. Довършете всичко важно, което можете. Направете план за най-важните и глобални цели през следващата година. Дните след 12 декември са много по-положителни и ползотворни за бъдещите ви контакти и решения. Месецът не е благоприятен за големи капиталовложения и финансови сделки. Тях отложете за след 6 януари, когато ще имате повече късмет и възможности за успех.

 

 • ДЕВА – много от вас ще срещнат трудности в интимните или в бизнес отношенията. Пазете се от интриги и непочтени конкуренти. Възможно е да се появят грижи и в семейството, необходимост да се погрижите за някого и да му помогнете да разреши проблемите си. Емоционалното ви натоварване няма да е малко, а и разочарования няма да липсват. Въоръжете се с търпение и бъдете нащрек за фалшиви и некоректни хора. През втората половина на месеца по-добре си вземете отпуск, но ако ви предстои и пътуване за празниците вземете предпазни мерки срещу обири в дома. Сега не е време и за изясняване на взаимоотношения или за бизнес преговори, още по-малко за спекулативни дейности. Няма да бъдете доволни от предложенията и условията в договарянията в бизнеса, а спекулациите могат да ви навредят. Ако не предприемате твърде рисковани действия, се предпазвате от фалшиви хора месецът ще премине по-спокойно и с по-малко загуби. Грижете се и за здравето си.

 

 • ВЕЗНИ – от 2 декември вашата планетна управителка Венера преминава в знака Скорпион и през този месец трудностите във финансов план и в партньорските взаимоотношения започват да отшумяват постепенно. Насочете вниманието си към работата и новите възможности за финансово стабилизиране, защото такива ще има за много от вас. Повече радост и споделеност очаквайте и в интимните отношения. Бъдете внимателни на работното място за интриги и не разчитайте на много лоялност или помощ от страна на колегите. В здравословен план може да се появят стари болежки, но вземете превантивни мерки най-вече срещу вирусни инфекции и се пазете от простуди. Месецът е наситен с много контакти и пътувания, а онези от вас със собствен бизнес ще се радват на по-добри приходи и нови възможности за печелене. През втората половина на месеца бъдете по-внимателни на път, за да избегнете неприятни преживявания и инциденти.

 

 • СКОРПИОН – болшинството от вас ще бъдат изпълнени с много енергия, но и късметът ще е с вас във всяко едно отношение. Любовта изпълва сърцата ви с топлота и желание за живот. Постепенно и финансово ще се почувствате по-добре. Много от вас ще получат позабавени във времето заплати и хонорари, което ще подобри настроението ви и ще повиши тонуса. Ще се радвате на прекрасни преживявания и подаръци от близки и любими хора. Вашето време настъпи, възползвайте се пълноценно от всяка предоставена ви възможност за положителни промени след 7 декември. Не прекалявайте с харченето и не предприемайте рисковани капиталовложения. Много силен месец за творците, лечителите, психолозите и всякакви свободни професии. Не давайте пари в заем и не се доверявайте на всеки. Пазете се от фалшиви приятели и хора от обкръжението ви.

 

 • СТРЕЛЕЦ – планетата на късмета и успеха Юпитер навлезе във вашия знак и в рамките на една година ще носи прекрасни възможности за успехи и развитие както в кариерата, така и в личен план. Но през декември ще трябва да забавите малко темпото и да не предприемате рисковани действия или нови начинания. Месецът ще бъде доста напрегнат за много от вас – при някои в работата, при други в семейството. От януари навлизате в много по-положителен период. Възможни са грижи с член от семейството или конфликти в дома. Бъдете най-предпазливи за неприятности и инциденти на 14 и 15 декември. Вземете предпазни мерки срещу обири и течове / наводнения, ако по време на празниците решите да пътувате някъде извън дома. По природа лесно се ентусиазирате и сте склонни да рискувате, но сега не е момента за това. Стремете се към стабилност и не вярвайте на всичко, в което се опитват да ви убедят. Възможни са разочарования в личния живот и взаимоотношенията.

 

 • КОЗИРОГ – месец на много активност и делови контакти, с възможности за бъдещи успешни договаряния. Някои от вас ще изпитван необходимостта от уединение и емоционално възстановяване. Благоприятен месец за пътувания, търговия, обучение и срещи с близки и скъпи за вас хора. На успех ще се радват повече творческите натури и търговците. Интимните връзки и семейни отношения ще са стабилни, ще получавате подкрепа от близките си и ще се радвате на приятни интимни моменти. Предпазвайте се от простуди и инфекции, а на работното място от интриги. Добре обмисляйте къде и доколко да влагате парите си. Звездите ще ви предоставят добри възможности за подобряване и стабилизиране на материалното състояние, но бъдете по-пестеливи, че януари няма да е особено щедър към вас. Починете си добре и се подгответе за един по-динамичен старт през Новата година. Очакват ви важни промени и трябва да сте готови психически за тях. В коя сфера ще бъдат те зависи от личния хороскоп на всеки от вас.

 

 • ВОДОЛЕЙ – имате много нови идеи и планове за бъдещето, за което ще получавате и нужната подкрепа както от близките си, така и от високопоставени личности. Но преди да предприемете новите начинания, подредете добре приоритетите и планирайте стъпка по стъпка бъдещите проекти. Звездите през този месец изискват от вас да бъдете по-внимателни във финансовата сфера. Възможни са измами, кражби или повече разходи от очакваното. Не давайте пари в заем. До празниците имате добри възможности за повече печалби и придобивки, за успешни изяви и постижения в работата си. Затова и личния живот може да остане на по-заден план, но се опитайте да разпределяте така задачите си, че да имате време и за любимите хора. Настройте се позитивно, навлизате в много по-успешен период от януари. Ще успеете да реализирате голяма час от желанията си през Новата година. Просто бъдете по-търпеливи и не бързайте. Всяко нещо с времето си идва на мястото.

 

 • РИБИ – за вас месец декември е изпълнен с много динамика и напрежение, но и силите ще ви стигнат, за да се преборите с повечето предизвикателства. Марс и Нептун в Риби ви настройват повече на романтична вълна и ще се нуждаете от емоционален комфорт и топлота в интимния живот. Но от много работа и ангажименти може да не ви остава достатъчно време за любимите хора. Вярно, предстоят много празници и за тях е нужна финансова стабилност и повече пари. Но не ви препоръчвам да прибягвате до спекулативни дейности, ако искате да не си създадете проблеми с висшестоящи лица. В работата си също бъдете по-концентрирани, защото са възможни грешки. На 14, 15 и 21 декември бъдете внимателни за неприятности и някакви инциденти. Избягвайте пътувания на дълъг път. Предпазвайте се от вирусни и други инфекции, измръзвания, интоксикации или травми на краката. Обличайте се и обувайте топли дрехи и зимни обувки, краката са слабото ви място.

 

Вижте Също:  Четири идеи за студените уикенди
Вижте Също:  [Интервю]Станислава Симидчийска: една млада майка в бизнеса с медии и копирайтинг

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 9, 10, 17, 18, 23, 24, 29, 30.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 5, 11, 19, 25, 31.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 14, 15, 21, 22, 27, 28.

 

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

 

Хареса ли ти статията? Сподели я с приятели!

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts