НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец юли 2018

Хороскоп за месец юли 2018

 • ОВЕН – през месец юли може да чувствате голяма натовареност с работа и семейни отговорности. Работете усърдно, за да не си създадете проблеми с шефа. Марс, вашият планетен управител е ретрограден цели два месеца – до края на август. До тогава за вас е неблагоприятно да правите оперативни интервенции, с изключение на животоспасяващи. Периодът не е благоприятен и за нови дейности, стартиране на проекти и нови лични взаимоотношения. Започнати вече дейности могат да забавят развитието си за известно време. Периодът е добър за корекции на минали грешки, рефинансиране и връщане на заеми, ремонтни дейности и преоценка на целите и личните приятелства. Някои от вас могат да срещнат стари познати и приятели от миналото, да променят плановете си неочаквано. Обърнете нужното внимание на семейството си, но бъдете отговорни и в работата.

 

 • ТЕЛЕЦ – повишава се активността в контактите, пътуванията и придобиването на нови знания или информация. Не допускайте обаче това да повлияе негативно в работата или бизнеса ви. Изоставането със сроковете или некачествено свършената работа ще разгневи началника ви, но сега не е благоприятно да я променяте. Най-добре си вземете малко отпуск. Родените през април Телци вече са наелектиризирани от енергията на Уран и са готови да предприемат важни в живота си промени, които по принцип приемате трудно. Но не рискувайте прекалено, изчакайте да мине август. Не се натоварвайте прекалено и избягвайте конфликтите, особено с високопоставени фигури и с хора, които много уважавате. В началото на юли бъдете по-пестеливи, за да не изпадате във финансови затруднения. След 10-ти ще се стабилизирате финансово и интимните отношения ще са много по-хармонични.

 

 • БЛИЗНАЦИ – възможно е да има забавяне, ако очаквате пари, информация или документи от чужбина. Затрудненията може да бъдат свързани главно с хора зад граница или по време на пътувания в чужбина до края на август. Месец юли за вас може да бъде много положителен и успешен в работата, ако направите и някакви структурни промени там. Не се заседявайте прекалено на едно място, използвайте всяка свободна минута за разходка. Месецът е благоприятен за някакви ремонти, промени и реорганизация в офиса. Във фирмата ви не са изключени съкращения на служители, както и необходимостта от някакви корекции. В партньорствата в началото на месеца цари спокойствие и хармония, но с преминаването на Венера в Дева на 10 юли трябва да бъдете по-отдадени на партньора си, ако искате взаимоотношенията да се запазят стабилни. Ако планирате излизане зад граница по работа или на екскурзия в края на месеца, организирайте и планирайте добре действията си.

 

 • РАК – този месец е важен за бъдещето на Раците, предвид слънчевото затъмнение на 13 юли. Предстоят промени при много от вас през следващите месеци, особено при родените през трета декада на знака. Изправени сте пред избор и е добре да не се колебаете, а да прегърнете промените. Какви ще бъдат те зависи много от личния хороскоп на всеки от вас. Но при всички случаи ще са положителни и носещи нови възможности в развитието ви и придобивки в семейството. Малко по-ограничени и затруднени може да се чувстват родените през юни Раци, но сега трябва да направите преоценка на финансите и на партньорските взаимоотношения. Нестабилните връзки могат да приключат или да претърпят трансформация. В някои от семействата ще се появят нови членове, а несемейните – да намерят своята половинка или да сключат брак.

 

 • ЛЪВ – ретроградният Марс във Водолей изисква по-сериозно преосмисляне в партньорските взаимоотношения и повече отдаденост в любовта. Не са изключени разочарования и раздели при някои от вас, грижете се за любимите си хора и не давайте поводи за ревност. В бизнес партньорствата също може да има противоречия и трябва да сте по-отстъпчиви и адаптивни в определени ситуации. Следете конкуренцията и при необходимост извършете нужните структурни промени, за да избегнете някои трудности в бизнеса. През втората половина на месеца преглеждайте добре документацията и бъдете по-концентрирани. Общуването може да бъде затруднено, да възникнат конфликти или да взимате по-импулсивно решенията си. Още е рано за смели и нови начинания. Сега е време за стабилизиране, а не за рисковани действия. Прибързаните действия могат да доведат до грешки, които в края на месеца да се наложи да коригирате.

 

 • ДЕВА – слънчевото затъмнение на 13 юли бележи нов етап от живота ви по отношение на бъдещите ви планове и проектите. Много от вас ще повишат приходите си – дали от бизнеса или с допълнителна работа. Ще се появят нови приятели и хора, готови да подкрепят новите ви идеи. В същото време вниманието ви ще е силно насочено към децата ви, при които също предстоят важни решения и лични промени. Месец юли като цяло е много положителен за вас. Мислете обаче повече за себе си и здравето си. Не е изключено при някои от вас да се появят стари болежки, на които трябва да обърнете внимание. При много от Девите ежедневието се очертава доста натоварено, особено в работата, а там може да възникнат и конфликти с колеги или подчинени. Въоръжете се с търпение и бъдете готови да помогнете, за да върви работата по-гладко. След 10 юли Венера в Дева ще ви носи финансова стабилност и много положителни емоции в интимните отношения.

 

 • ВЕЗНИ – вие ще срещате трудности при осъществяването на целите си, а също и в изявите си, ако ви предстоят такива. През първите 10 дни Венера в Лъв ще ви носи повече хармония в партньорствата и стабилност в приходите. През втората половина на месеца може да се появят повече разходи от друго естество, бъдете по-сдържани с покупките. Слънчевото затъмнение на 13 юли бележи нов етап от кариерното ви развитие, особено за родените през трета декада Везни. През следващите месеци са възможни промени в работата или преместване на нова работа след август. На този етап бъдете отговорни в изпълнението на професионалните си задължения. Повишени са и ангажиментите ви в семейството и дома, където не са изключени някакви ремонти или необходимостта да разрешите някакъв имуществен въпрос. В живота ви могат да се появят стари приятелства и връзки, които да внесат много енергия и желание за живот във вас.

 

 • СКОРПИОН – първите 10 дни може да са по-трудни за интимните взаимоотношения, както и за финансовите дела, които след това постепенно ще отшумят. Ретроградният Марс във Водолей ще се отрази повече на семейните и имуществените дела при родените през октомври Скорпиони. Вземете мерки срещу кражби или течове в дома си. Може да възникне необходимостта от спешни ремонти или други промени в личен план. Някои от Скорпионите могат да предприемат премествания в друг дом или заминаване зад граница в края на месеца или през август. През втората половина на юли работете усърдно и избягвайте пререкания със шефовете, не бъдете твърде критични и взискателни. Мислете повече за себе си и личния си живот, който покрай многото ангажименти може да е останал на по-заден план. Сега не е момента за рискови начинания и за нови връзки. Такива може да предприемете едва от септември нататък.

 

 • СТРЕЛЕЦ – в началото на юли брачните и интимни отношения ще са вдъхновяващи и хармонични, а приходите ви ще са стабилни. След 10 юли Венера в Дева може да внесе някои затруднения във взаимоотношенията или във финансовата сфера. Някои договорни отношения от миналото могат да бъдат отново на дневен ред, което да наложи тяхното преразглеждане. През втората половина на юли или през следващите няколко месеца ще се наложи да разрешите някои наследствени въпроси или банкови задължения. Онези от вас, които имат кредити, могат да предприемат рефинансирането им, както и да погасят някои минали задължения. Сега не е благоприятно да се взимат нови кредити. Но можете да преосмислите ресурсите си и да развивате своите дарби. Юпитер ще ви подкрепя в трудни моменти и ще повиши интуицията ви, което ще помогне за вашето личностно и духовно израстване.

 

 • КОЗИРОГ – месец юли за вас се очертава по-труден. Ще трябва да се преборите с конкуренти или да разрешите наболели семейни въпроси. Интимните и брачни взаимоотношения при някои от вас ще претърпят трансформация, като при двойки, чиито партньорства напоследък са по-нестабилни, могат и да се разтрогнат през следващите месеци. Направете преоценка на партньорствата си и ако се налага направете нужното, за да ги заздравите, ако искате да не се влошат. Онези от вас, които са свободни, могат да срещнат своята сродна душа и да се обвържат трайно. Венера в Дева след 10 юли ще внесе свеж полъх в любовните отношения при необвързаните, а семейните да помислят за поява на наследници. Бъдете по-пестеливи през първата половина на месеца и обръщайте достатъчно внимание на любимите хора. Във важни за вас моменти ще получавате нужната подкрепа от своите приятели и роднини.

 

 • ВОДОЛЕЙ – време е да се вгледате в себе си и да промените нещо, за да постигнете вътрешна хармония и баланс. Всички несполуки и противоречия могат да активират вътрешна агресия у вас и да навредите сами на здравето си или на взаимоотношенията с близките си. Не си помагате, ако премълчавате проблемите. Някои от вас изпитват вътрешна необходимост от промяна и повече независимост, особено родените през януари. Дисбалансът в интимните отношения може да ви тласне към промени на много нива и на крайни действия. Моят съвет е добре да обмислите всичко и да не избързвате. Някои от вас може да преживеят някакво разочарование в интимните връзки, но това не е повод да разрушите с лека ръка изграденото до тук. На работното място също може да не се чувствате комфортно, заради завишените изисквания и критика от страна на шефа. Но успеете ли да овладеете емоциите си до средата на месеца, бурята ще утихне постепенно.

 

 • РИБИ – много успешен месец за вас, изпълнен с нови възможности за развитие, любов, забавления и положителни емоции. Повишена активност в контактите, нови предложения и договори, пътувания и придобивки. За много от вас любовните връзки и забавленията ще са на първо място, а семейните ще се замислят за нови попълнения или ще имат поводи се гордеят с постиженията на своите деца. Не на последно място по важност се увеличава шансът за печалби от игри на късмета. Много силен месец за спортистите, за хората от бизнеса и политиката. Ще получавате нужната подкрепа от обкръжението си. Единственото, за което трябва да се погрижат по-възрастните и болни хора, е за тяхното или на близък човек здраве при необходимост. Уязвимо е кръвообращението. Ако ви предстои пътуване зад граница, не предприемайте рисковани действия и се погрижете за изправността на автомобила си преди да тръгнете на път. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ СПОРЕД ТЯХНОТО КАЧЕСТВО: 

 • Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 12, 13, 18, 19, 25 и 26 юли;
 • Неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 7, 8, 9, 14, 15, 20, 21, 27, 28 и 29 юли;
 • Подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 11, 16, 17, 22, 23, 30 и 31 юли.

 

Вижте Също:  10 причини да посетите Лондон
Вижте Също:  14 вдъхновяващи мисли за 14-ти февруари

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts