НАЧАЛОИнтересноНяколко идеи за романтичен уикенд с любимия

Няколко идеи за романтичен уикенд с любимия

В забързаното ежедневие не винаги имаме време да обърнем внимание на любимия и да му покажем колко държим на него и колко ценен е за нас. За щастие уикендът е такова време, което можете да отделите за любимата половинка. Приготвили сме ви някои идеи за един романтичен уикенд. 

Направете изненада 

Можете да направите изненада, като да отидете на кино или пък да гледате някой филм вкъщи с пуканки. Друга възможност е да отидете на ресторант или пък да вземете любимата напитка на любимия. Малките жестове наистина говорят много! 

Романтично пътуване в друг град

За два дни можете да направите много неща. Можете да отидете в друг град или пък да сте сред природата. Не е необходимо да е скъпо пътуване. Единственото условие е да сте заедно. 

Пригответе романтична вечеря

Една романтична вечеря след дългия работен ден определено би разпалила искрата и би направила човека до вас щастлив. Украсете масата със свещи, цветя, сгответе хубаво ядене, направете сладък десерт. Можете да проявите въображение и да направите вечерята във вана с рози и бутилка шампанско. 

Прекарайте уикенда под завивките 

Това е чудесна идея! Прекарайте целия ден заедно, на топло и се радвайте на компанията си. Можете дори да планирате бъдещите си почивки и да закупите самолетни билети. 

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts