НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец август 2018

Хороскоп за месец август 2018

 • ОВЕН – звездите през месец август са по-щедри към вас и повечето от вас ще се радват на интересни нови запознанства, ще се срещат със стари приятели. Време е за забавления и почивка, за придобивки и приятни преживявания. Някои от вас ще срещнат стара любов, която има шанс да разцъфти отново. Други ще се радват на ново попълнение в семейството, а трети могат да вземат решение и да се обвържат трайно след месец август нататък. Марс, като ваш планетен управител, е ретрограден до края на месеца и това не благоприятства взимането на важни решения и предприемането на нови начинания. Тях отложете за по-нататък. А ретроградният Меркурий в Лъв ще обърква взаимоотношенията с приятели, колеги или роднини при Овните, чийто рожден Меркурий е в Телец. Бъдете по-търпеливи и отстъпчиви.

 

 • ТЕЛЕЦ –  вас звездите могат да подложат на някакви изпитания и грижи в семейството и дома през този месец. Възможно е да се чувствате твърде натоварени със семейни задължения, да ви липсва време за развлечения и отдих. При други са възможни ремонти в дома, затруднения с ипотека, уреждане на имуществени въпроси или промяна в местоживеенето. Каквото и да става, дошло е време за промени и е добре да вземете нещата в свои ръце. Всичко старо и некачествено трябва да си отиде, за да отстъпи място на новото в живота ви. През този месец се погрижете за близък човек, нуждаещ се от вашата помощ и подкрепа, но не изоставяйте и личните си нужди. Месецът може да се окаже по-динамичен за някои от родените през април Телци, но сега имате възможност да поправите минали грешки.

 

 • БЛИЗНАЦИ – месец август за вас също е по-ползотворен и с добри възможности за възобновяване на минали взаимоотношения и предложения. След 6 август ще имате и повече късмет по отношение на финансите и любовта. Ще се радвате на придобивки и хармонични интимни и бизнес отношения. По-внимателни трябва да бъдете в договарянията и на път. Възможни са повреди в автомобила и необходимостта от ремонт, което ще ви излезе по-скъпо, ако не бъде добре преглеждан за изправност преди да тръгнете на път – най-вече двигател, бутала и фарове. Трудности могат да срещнат някои от вас в отношенията с брат / сестра или някакви грижи около тях, а не са изключени и проблеми със съседи или с документи. Месецът не е добър за вас за покупка на автомобил, за подписване на важни договори. Забавлявайте се и почивайте.

 

 • РАК – при вас, скъпи Раци, вървят промени на различни нива и сфери – в личен план се появяват от известно време нови възможности за изяви и развитие, нови контакти в бизнеса, нов етап във взаимоотношенията с партньорите. При някои от вас партньорските отношения могат да претърпят спадове, а при по-стабилните семейства – възходи в отношенията. От съществено значение са някои финансови въпроси, които трябва да уредите. Месецът е благоприятен за рефинансиране на кредит, за корекции на грешки по отношение на финансови задължения, за ремонт или почивки. Някои от Раците имат шанс на преместване от един отдел в друг или на по-висока позиция към същия работодател, преназначаване след конкурс и т.н. Месецът не е подходящ за вас да започвате нова работа, да стартирате нови начинания и да теглите нов кредит.

 

 • ЛЪВ – през този месец се налага да бъдете по-активни и смели в действията си, но не и да рискувате прекалено. През втората половина на август имате възможност малко да отдъхнете от многото ангажименти и отговорности. Ще можете да почвате и попътувате, да се забавлявате и занимавате с неща, които ви зареждат с положителна енергия. Родените между 9 и 13 август ще усетят порива на промените след слънчевото затъмнение на 11 август и най-вече през следващите два месеца. Ще се появят нови възможности за развитие и изяви. Годината не е от най-леките за вас, но пък ще имате шанс с повече труд и постоянство да постигнете желаната стабилност. Грижете се за здравето си, обърнете повече внимание на личните си нужди и желания, но не забравяйте и близките си. След 6 септември Венера във Везни ще внесе повече топлота и споделеност в интимните ви връзки.

 

 • ДЕВА – възползвайте се от красивите мигове и интересни места, които ще посетите в началото на месеца. Ще се радвате на стабилни отношения с любимия човек. След 6 септември ще започнат да ви вълнуват финансови въпроси, които се налага да разрешите. Не е изключено те да са свързани с децата и да се нуждаят от вашата подкрепа. Месецът е добър да довършите някои поизоставени дела, поради независещи от вас обстоятелства. Ще се почувствате добре, ако се отдръпнете за известно време и отделите повече време за размисъл, за почивка и за хобито си. Посещенията на многолюдни места ще ви натоварват, имате нужда да обновите енергията си. Общувайте с позитивни и интелигентни хора, които да ви забавляват и разтоварват. Втората половина на месеца ще имате по-ползотворни контактите и поводи за радост, ще сте изпълнени с енергия и планове за бъдещето.

 

 • ВЕЗНИ – месец август е вашият месец. Венера във Везни ще повиши желанието ви романтика, ще сте изпълнени с вдъхновение и желание за забавления. Повечето от вас ще се чувстват по-стабилни и финансово, тъй като ще имате повече шансове за добри печалби от бизнеса. Не се доверявайте особено на приятели, възможно е да се разочаровате и да се отдръпнете от тях. Чудесен месец за творците с възможности за развитие и изяви. Ще получавате похвали и положителната оценка на хората. Много от Везните ще се чувстват обичани и ще се радват на хармонични отношения в любовта и семейството. Любимите хора ще бъдат вашата опора и стимул, а тяхната обич и подкрепа ще ви зарежда със сили и енергия. Родените през трета декада на знака може да почувстват напрежение в ежедневието през втората половина на август, не предприемайте рисковани действия.

 

 • СКОРПИОН – през този месец контактите и взаимоотношенията на работното място ще бъдат затруднени, объркани на моменти. Възможни са дори конфликтни ситуации, поради нежеланието им за отстъпки и компромиси. И въпреки това, поради ретроградното движение на Марс и връщането му за кратко в знака Козирог, през втората половина на месеца може напрежението в ежедневието ви да спадне. След 19 август и Меркурий ще бъде директен, а взаимоотношенията с околните малко ще се успокоят. Ако нямате възможност да си вземете отпуск в началото на месеца, тогава сдържайте емоциите си в работата и пазете имиджа си, за да не пострада. Ако и рожденият ви Меркурий е в Скорпион ще ви бъде трудно в общуването. Ще ви дразни демонстративното поведение на някои хора, с които ще ви среща съдбата.

 

 • СТРЕЛЕЦ – за вас месецът ще бъде по-спокоен и успешен. Много от вас ще предприемат далечно пътуване, а други ще имат засилени контакти с хора от чужбина. Трети ще се радват на повече уважение и стабилност в материален план, което ще се почувства едва през следващите месеци. Сега е време да възобновите някои стари контакти и предложения от миналото, които по някакви причини не сте имали възможност да обсъдите или приемете. Ще се появят нови идеи и ще срещнете нови по-перспективни приятелства. Ако и рождената ви Венера е в Стрелец, ще се радвате на топлота в личните и семейни взаимоотношения. Ще имате много поводи за радост и неочаквани приятни изненади от любимите ви хора. През втората половина на месеца може да се преустановят някои работни взаимоотношения, което да наложи приспособяване от ваша страна.

 

 • КОЗИРОГ – възползвайте се от всякакви предложения и възможности за добри печалби през първата седмица на месеца. След 6 август може да възникнат затруднения във финансовата сфера, а и интимните отношения може да не ви удовлетворяват. По-засегнати могат да бъдат родените през трета декада и те трябва да са най-внимателни. Не са изключени както сцени на ревност, така и конфликти с интимната половинка. А конфликтите могат да бъдат и на тема пари. Месецът като цяло е по-труден за взаимоотношенията, а контактите по-объркани. Въздържайте се от крайни решения и действия. За сметка на това ще получавате подкрепата на точните хора в точните за вас моменти, което е много важно. Не всичко е само черно или само бяло. Сега не е момента, обаче, да рискувате и започвате нещо ново. Търпение и постоянство не ви липсват, важните неща отложете за септември.

 

 • ВОДОЛЕЙ– първата половина на месеца ще бъде по-динамична за родените през първа декада Водолеи. Втората половина на месеца се очертава по-спокойна, поради връщането за кратко на Марс в Козирог. След 6 септември имате по-добри шансове за придобивки и печалби, а и в интимните отношения ви очаква повече хармония и приятни споделени мигове с любимите хора. Вие сте енергични и оптимисти по природа, понякога забравяте себе си, за да се чувстват хората около вас щастливи. Ретроградният Меркурий в Лъв може да обърква от време навреме взаимоотношенията ви с колеги и роднини, поради високите им очаквания към вас или демонстративното им поведение. Някои от вас ще предприемат задгранично пътуване до романтично място и това ще даде шанс на половинката ви да се реваншира. Венера във Везни ще ви вдъхновява и ще се радвате на незабравими мигове, които ще помните дълго след това. Ако, обаче, рождената ви Венера е в Козирог, картината се променя значително.

 

 • РИБИ – от известно време сте се отдръпнали от светския живот. Вълнува ви повече духовната страна на живота. Усамотението или използването на духовни практики ви връщат изгубената енергия. Първата половина на месеца може да ви е по-натоварена и напрегната, но след 14 август ще имате време за глътка въздух и заслужена почивка. Този период е и по-добър за вас да почивате и отделите време за себе си, защото от септември отново ви чака здрава работа и натоварване на работното място. Някои от вас могат да правят планове за промени в работата си след август, а не е изключено съдбата да ви изненада. Финансите през този месец не са особено удовлетворяващи, но предвидливите и пестеливите са се погрижили за своите почивки и планирани пътувания. Не се притеснявайте, трудностите са временни. Годината ви е много добра.

 

Вижте Също:  Ето какво се случва с тялото ни, когато флиртуваме
Вижте Също:  Защо се страхуваме от шофирането?

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ СПОРЕД ТЯХНОТО КАЧЕСТВО: 

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 8, 9, 14, 15, 21, 22, 23, 29 и 30 август;

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 10, 11, 16, 18, 24, 25 и 31 август;

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 7, 13, 20, 26 и 27 август.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ В СВЕТОВЕН АСПЕКТ: 4, 8, 9, 10, 11, 16, 18, 22, 23, 24, 26 и 31 август.

 

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts