НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец януари 2019

Хороскоп за месец януари 2019

Ако месечният хороскоп е важен за вас, не пропускайте тази статия. 

 • ОВЕН – новата година стартира доста динамично за вас с навлизането на Марс в знака Овен. Ще чувствате прилив на енергия и ентусиазъм. Появяват се нови възможности и ще сте готови да рискувате в дадени ситуации, за да успеете да постигнете целите си. Няма да е твърде лесно, обаче. Трябва да положите усилия и да поемете повече ангажименти и отговорности, което може да ви натовари повече.

Бъдете отговорни и постоянни, довършвайте докрай започнатото. От 5 до 23 януари бъдете по-внимателни при шофиране и избягвайте пътувания на дълъг път, особено на 6 и 21 януари.

На работното място може да възникнат трудности и конфликти с началници и колеги. За сметка на това ще ви върви в любовта. Ще се радвате на топли взаимоотношения и сплотеност в семейството, на придобивки и много положителни емоции.

Някои от вас ще получат добри новини от чужбина. Ако сте сериозни, отговорни и постоянни във всичко годината ви ще бъде много силна, с възможност за постигане на големи успехи в личен и служебен аспект, на престижни позиции и уважение в обществото.    

 

 • ТЕЛЕЦ – за вас, скъпи Телци, годината също ще бъде много по-добра от предходната. През януари ще трябва да уредите някои финансови въпроси или плащания, което да ви изнерви, тъй като ще ви се иска да сте по-уединени и ще се нуждаете от спокойствие. Но за сметка на това ще имате възможност за ползотворни контакти, разбирателство с шефове и други по-високо стоящи лица, които ще ви помогнат да реализирате бъдещите си планове, някои от които ще са свързани с нови инвестиции или задгранични проекти.

Някои от вас ще започнат или завършат успешно курс на обучение или образованието си. Ще придобивате нови знания и умения, ще разгърнете своите способности и с постоянството си да постигнете много успехи през годината. Но януари личните взаимоотношения ще са малко на по-заден план за сметка на бизнеса и кариерата.

По-важните неща свършете до 21 януари, особено родените през април Телци. В края на януари и началото на февруари ще бъде малко по-трудно. През годината ще получавате повече подкрепа от хората и възможности за пътувания.  

 

 • БЛИЗНАЦИ – месец януари за вас ще бъде много ползотворен и ще имате нови предложения за бъдещи проекти и бизнес планове. Добре обмислете всяка появила се възможност. През тази година за вас не са препоръчителни рискованите действия, нови начинания или разширение в бизнеса.

През тази година трябва да се стремите към стабилност и затвърждаване на постигнатото и позициите. През януари е добре да обмислите бъдещите си цели и да начертаете плановете си. Ще сте изпълнени с енергия и с много нови идеи за бъдещето. С лекота ще възприемате новата информация и ще отсявате най-доброто за себе си и близките си.

През януари някои от вас може да се наложи да уредят някои финансови въпроси и документи. След 23 януари ще имате много по-положителни преживявания, повече разбиране от страна хората около вас и повече възможности за успех в делата.

Не приемайте през 2019 година всяко предложение за партньорство за чиста монета, защото по-облагодетелстваната страна ще е другата, не вие. Работете в сътрудничество с хората, но използвайте разумно взети на заем пари, за да не изпаднете в затруднение или зависимост от други хора.

 

 • РАК – вие, скъпи Раци, ще навлезете в новата година с много динамика и през януари може да се наложи да се справяте с някои предизвикателства. Възможно е да сте доста натоварени в работата, което от своя страна да се отрази на крехката ви емоционалност.

Въздържайте се от конфликти на работното място и още повече с по-висшестоящи от вас. Всякакви нови предложения оставете за след януари. Организирайте работата си така, че да ограничите напрежението. При някои от Раците са възможни грижи в семейството, недоразумения с партньори / опоненти или разрешаване на юридически въпроси през годината.

Годината не е от най-леките, особено за родените през втора декада на знака, но някои изпитания ще ви направят по-силни и ще имате шанса да развиете много положителни личностни качества и връзки в обществото. Бъдете по-отговорни в брачните и в бизнес взаимоотношения, така вместо да се разпадат, ще се заздравяват и стабилизират.

Не мислете все за другите, а малко и за себе си. През януари избягвайте далечните пътувания, грижете се за здравето си и не предприемайте риск.  

 

 • ЛЪВ много силен и положителен старт за вас, мили Лъвове, през първия месец на Новата година. А и цялата година за вас ще бъде една звездна година. Сега е моментът за нови проекти и дейности, за разгръщане, развитие и израстване в личен и в кариерен план.

Някои от вас ще срещнат любовта, други ще се радват на появата на нови членове в семейството, а трети на много печалби в бизнеса и на други придобивки. Възползвайте се от всяка предоставена ви възможност през януари, особено ако е свързана с предложения от чужбина. Подгответе се за една много специална година, но не забравяйте, че нищо не се получава даром. Изисква се от вас труд и постоянство.

Любовта ще топли големите ви по природа сърца. На успехи, високи постижения и победи ще се радват спортистите, творците, политиците и хората с личен бизнес. Не се страхувайте от промените и действайте смело през този месец. Трудно адаптивни сте по принцип, но през януари ще имате силите да поставите началото на основите. И успехите няма да закъснеят. Ще берете плодовете на труда си към средата на юли.

 

 • ДЕВА – месец януари за вас се очертава, уважаеми Деви, малко по-труден по отношение на финансите и бизнеса, което от своя страна може да се отрази и на партньорските взаимоотношения. Не предприемайте смели начинания и действия през този месец. Бъдете по-адаптивни и пестеливи, приходите може да са намалени или разходите да са повече от печалбите. Но това е предимно през януари. Внимавайте и за обири в дома, вземете превантивни мерки при пътувания.

Годината може да бъде много добра за вас, стига да не правите твърде големи планове и да нямате прекалено високи амбиции. Тази година трябва да се стремите към стабилност, без рисковани действия и бизнес разширения. Грижете се за здравето си, не се натоварвайте прекалено. При някои от вас придобивките ще бъдат в семейството, където може да се очаква увеличение броя на членовете, необходимост от преустройство и повече пространство в дома.

До 24 януари се възползвайте от подкрепата и разбирането от страна на колеги и подчинени като се вслушате в мнението им за някои техни предложения, касаещи работата.

 

 • ВЕЗНИ – за представителите на зодия Везни, които винаги се стремят към хармония, началото на 2019 година както и при другите кардинални знаци Овен, Рак и Козирог няма да е леко. Натоварването в работата може да е в повече, задълженията и отговорностите в семейството също, а не са изключени и противоречия с партньори или опоненти. Някой все ще се нуждае от помощ и подкрепа, а напрежението в някои моменти може да ви извади от релси емоционално.

Предизвикателства ще се появяват от различни посоки и понякога ще ви бъде доста трудно да запазите добрия тон и вътрешно равновесие. Въоръжете се с търпение и избягвайте конфликтите. Месец януари не е добър за вас за нови проекти и рисковани действия. Може да се наложи да защитавате своите принципи, но го правете с вашата запазена марка „кадифената ръкавица“. Някои от вас може да предприемат смяна на работата, на местоживеенето или други промени в личен план през следващите месеци, но годината за вас като цяло ще бъде по-добра, въпреки промените.

Юпитер в Стрелец ще ви подкрепя. Ще се радвате на нови и ползотворни контакти, на нови умения и интересни пътувания.  

 

 • СКОРПИОН – месец януари за Скорпионите ще бъде по-балансиран и звездите ще ви дадат шанс за повече приходи не без труд, разбира се. При някои от вас може да изскочи предложение за допълнителна работа или дори за смяна на работата. Ежедневието ви ще е наситено с контакти, динамично, но трудностите не ви плашат, когато се чувствате удовлетворени. Стремете се да не влизате в противоречия с колеги или подчинени, а си помагайте взаимно и се подкрепяйте.

Новолунието и слънчевото затъмнение на 6 януари дава възможност за подписване на важен през този или в следващ месец за вас договор, който ще постави началото на важен етап и развитие в живота ви.

Юпитер в Стрелец през 2019 година ще предоставя добри възможности за печалби и повече приходи, разгръщайки целия ви интелектуален потенциал и таланти. Ще се чувствате по-стабилни финансово и по-уверени в себе си. Грижете се за здравето си през месец януари – възможни са простуди и вирусни инфекции.

 

 • СТРЕЛЕЦ – Стрелците навлизат в 2019 година много силно и положително. През месец януари ще имате шанс да осъществите някои от големите си мечти. Звездите ви подкрепят за всякакви важни действия и рисковани начинания през този месец. Сега е времето да действате смело. Някои от вас ще печелят повече от очакваното, други ще се радват на победи и придобивки, а трети ще израснат в професионалното поприще.

Любовта ще бъде с вас и ще имате невероятни преживявания и звездни мигове, пътувания и нови интересни предложения в бизнеса. Ако ви предстоят неуредени юридически въпроси, сега ще имате възможността да ги уредите във ваша полза. Добър месец за капиталовложения и покупка на недвижимо имущество.

Юпитер в Стрелец през тази година ще ви носи много късмет.

Младите представители на знака могат да започнат или завършат успешно образование, допълнителни квалификационни курсове, а в личен план – да получават награди при участие в конкурси, повишение в работата, сключване на брак или поява на деца в семейството.

 

 • КОЗИРОГ – месец януари е един от трудните месеци за вас, скъпи Козирози. От една страна Сатурн и Плутон в Козирог ви носят повече грижи и трансформация във външен и във вътрешен план. От друга страна Марс в Овен през януари е в неблагоприятен аспект към Слънцето ви в Козирог.

Бъдете готови за промени и обрати в личен или в служебен аспект. Ще чувствате тежест и вътрешно напрежение, поради което трябва да бъдете внимателни за конфликти и неприятности от различно естество. И най-вече, бъдете внимателни за травми и инциденти, особено в дома. Не е изключено при някои от вас да възникнат здравословни неразположения или необходимостта да се погрижите за здравето на близък човек.

Месецът не е благоприятен за рисковани начинания и действия. Вземете превантивни мерки и срещу обири в дома си. Цялото напрежение от възможните трудности и преживявания може да окажат негативно влияние на личните взаимоотношения и контакти. Въоръжете с търпение, бъдете предпазливи и разумни в действията си, бъдете опора на близките и любимите си хора.

 

 • ВОДОЛЕЙ – след 7 януари вие навлизате в един много по-благодатен период, мили Водолейчета. Ще чувствате прилив на енергия и смелост от благоприятния аспект на Марс в Овен към Слънцето ви, което ще ви позволи да свършите много от набелязаните цели и нови идеи още в началото на годината. През този месец ви очакват много активни контакти на всички нива. Възможно е подписване на важен договор, покупка на техника за дома или автомобил.

Избягвайте пътуванията на дълъг път и конфликти с роднините, за да не прераснат в по-тежки. Месецът е благоприятен за преговори, за изразяване на мнение, за планиране и организиране на бъдещи дейности.

Най-силна подкрепа ще ви носят приятелите. Тази година е много важна за вас по отношение на приятелствата и любовта. Много от вас ще срещнат интересни вдъхновяващи личности, някои дори на път, които ще оставят следа във вашия живот. При някои Водолеи тези приятелства могат да се трансформират и неочаквано приятелството да прерасне в любов. За вас приятелството във връзката е много важно, така че очаква ви една звездна година. Полага ви се малко отдих след трудната за някои от вас предходна година.

 

 • РИБИ – след многото празници през януари може да почувствате финансови затруднения, затова бъдете по-пестеливи. Ще трябва да поработите усилено, за да наваксате похарченото. Вие можете да живеете и с много, и с малко, но нестабилното финансово положение е по-вероятно да се отрази неприятно на настроението на половинката ви. Дайте всичко от себе си, за да не възникнат проблеми в отношенията с партньора на тема пари. Дори и да ви се отразява на моменти по-тежко неговата критика, вашият партньор е този, който внася стабилност и ред.

За вас месецът не е нито крайно лош, нито пък може да очаквате сериозни успехи или придобивки. Може в някакъв момент да се наложи повече да се приспособявате и адаптирате, но не трябва да се отпускате и да вървите по течението.

Звездите ще ви подкрепят в смелите начинания, ще бъдете концентрирани и организирани. И подкрепа от важни за вас хора няма да ви липсва във важните моменти. През тази година не предприемайте рисковани начинания, вървете по отъпканите и добре познати пътеки. Време е за стабилизиране.

 

Вижте Също:  21 бебета, които са много по-готини от родителите си (Снимки)
Вижте Също:  Идеи за коледна декорация

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 12, 13, 14, 19, 20, 26.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 8, 9, 16, 21, 22, 27.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24.

 

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts