НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец юни 2018

Хороскоп за месец юни 2018

ОВЕН – пред някои от вас ще възникнат нови възможности за допълнителна работа и печелене на пари. Но въпреки това не си позволявайте да харчите твърде много за забавления и скъпи покупки, за да не изпаднете в затруднения. Месецът за вас е наситен с много контакти, пътувания, договаряния. На успехи могат да разчитат работещите в сферата на услугите, търговията, образованието и транспорта. Пазете личните си тайни и не се предоверявайте. В интимните и приятелски отношения са възможни противоречия. Не давайте повод за ревност на партньорите си и избягвайте финансови взаимоотношения с приятели през първите десет дни на месеца. След 13 юни работете внимателно с документация, а в края на месеца се предпазвайте от конфликти на работното място.

ТЕЛЕЦ – вие по природа сте доста търпеливи, но Уран вече е във вашия знак и ще внася съществени промени в живота ви през следващите почти 8 години. През този месец може да усещате повече напрежение, особено на работното място. Сдържайте се, за да не си създадете сериозни проблеми там и пазете имиджа си. От близките и любимите си хора ще получавате подкрепа и помощ във важните моменти. Обсъдете новите идеи и съставете план, който да спазвате, за да не пропуснете важни детайли. Избягвайте пътуване със самолет по възможност и не предприемайте рисковани действия, особено родените през април Телци. Възможни са предложения от миналото, които по някаква причина да не са се осъществили, сега да се развият и осъществят. Оглеждайте се за нови или допълнителни източници на приходи. Бъдете гъвкави и адаптивни.

БЛИЗНАЦИ – много силен месец за вас. Ще бъдете изпълнени със сила и енергия да осъществите всеки замисъл. А нови възможности няма да липсват. Някои от вас ще имат много активни контакти с хора от чужбина, които да са източник на придобивки и бъдещо развитие на интересни проекти. Други ще имат шанса да осъществят дълго мечтано пътуване или да получат важно за тях финансиране. Звездите ще ви поднасят изненада след изненада, бъдете смели и действайте. Новите начинания започнете след 13 юни, но не и след 21, тъй като Марс – планетата на действието, започва да забавя своя ход и ще тръгне в ретроградно движение от 27 юни до 27 август. Този период е неблагоприятен вече за важни и нови начинания, за финансови действия и промени в работен план. За сметка на това втората половина на месеца е заредена с много положителна енергия в интимен план.

РАК – финансовите затруднения, появили се при някои от вас в края на май, през месец юни вече ще останат в миналото. Възползвайте се от всяка появила се възможност през първата половина на месеца, за да се стабилизирате финансово. Около 7-8 юни бъдете внимателни с покупките, във финансовите дела и в партньорските отношения, за да избегнете загуби и проблеми в любовта. Не давайте поводи за ревност на партньора. Възможно е и да стреснете любимия си с високите си очаквания или с дълбочината на чувствата си, ако връзката ви е нова. Пуснете се по течението и се отдайте на приятните емоции и интимни моменти. Финансовите дела и взаимоотношения с хора или институции по възможност довършете преди 27 юни. След това може да възникнат трудности и забавяне на плащания.

ЛЪВ – с преминаването на Уран в Телец някои от Лъвовете, родени през юли, ще усетят вятъра на промяната. Напрежението около вас ще се засили и ще ви бъде трудно да се адаптирате. Възможни са промяна на работата, смяна на шефа ви, неразбирателства с партньори и опоненти, а при някои дори може да се наложи разрешаване на юридически въпроси. Месецът за вас е по-труден и не е добър за рисковани действия или начинания. След 14 юни бъдете особено внимателни с парите и в интимните отношения, за да си спестите трусове от такова естество. Партньорът ви може да не проявява разбиране, да очаква повече от вас и да възникнат конфликти. Ще трябва да намерите златната среда във всички ангажименти и взаимоотношения, докато отминат трудните дни. Въоръжете се с търпение, тъй като Марс ще бъде ретрограден цели два месеца и ще затруднява финансовите и партньорски взаимоотношения.

ДЕВА – до 15 юни ще се радвате на нови и интересни приятелства, на хармония в отношенията, на добри приходи и на подкрепа от страна на влиятелни хора. Уран в Телец ще носи за вас положителни промени и възможности за развитие зад граница или нови проекти с участие на чуждестранни партньори, които обаче не е добре да се започват по време на ретрограден Марс. Погрижете се за здравето си или за здравето на близък човек, ако възникнат някакви симптоми. Движете се повече, избягвайте напрежение и натоварване в работата. Уязвими са нервната система и кръвообращението. Не са изключени лечение или някаква медицинска интервенция, но избягвайте операции през втората половина на месеца. При някои от вас може да възникнат конфликти с колеги, с подчинени или с роднини. Възможни са и грижи от друго естество, особено през втората половина на месеца.

ВЕЗНИ – до средата на месеца имате възможност да осъществите повечето от плановете си. Ще срещате повече разбиране и ще се радвате на добро сътрудничество с хората от роднинското и работно обкръжение. Личните взаимоотношения ще са на по-заден план, а мисълта ви ще е насочена към нови финансови хоризонти. През втората половина на месец юни ще се радвате на повече приходи и на по-хармонични лични отношения. Не са изключени към края на месеца някакви грижи с децата, които ще се нуждаят от подкрепата ви. Приходите могат да нараснат, ако се насочите към сферите на забавленията – барове, дискотеки, игрални зали, занимания с деца или в спортните дейности. Ще получавате подкрепа от любимите си хора. Добър месец за високи спортни постижения при спортистите, както и за хората с личен бизнес. Около 21-23 юни бъдете внимателни за конфликти и бъдете по-концентрирани при работа с документи и при шофиране.

СКОРПИОН – до 22 юни периодът е по-натоварен в работата, а и в семейството са възможни грижи. Ще трябва да намерите баланс между работните и семейни задължения. Напрежението няма да е малко, а то може да ви действа доста изнервящо. Избягвайте ремонти и обърнете повече внимание на личния си живот и на близките. Около 16-17 юни не са изключени проблеми от интимно или финансово естество. Но пък след 18 юни може да очаквате по-добри възможности в работата си и повече разбирателство във взаимоотношенията с хората. Избягвайте финансови рискове и сцени на ревност в партньорствата. След 25 юни периодът е добър за ремонтни и довършителни работи в дома, но се пазете от наранявания и течове. Не се препоръчва работа с ток – Марс във Водолей създава предпоставка за токови удари или някакви наранявания в дома. Погрижете се при необходимост за здравето на близък.

СТРЕЛЕЦ– през първите десет дни на месеца вниманието ви трябва да е насочено предимно към другите хора и техните нужди. Някой от близките ви може да се нуждае спешно от помощ или подкрепа във важен момент. Имате силите и енергията да разрешите както свои, така и чужди проблеми и така да се почувствате още по-значими и уверени в себе си. През втората половина на месеца някои от вас ще предприемат интересно пътуване, а други ще имат засилени контакти с хора зад граница. Възможни са нови предложения за стартиране на интересни проекти. В работата може да е малко по-натоварено и напрегнато, но усилията си заслужават. Хората навсякъде ще ви приемат с отворени обятия, ще получавате добра оценка за свършената работа, ще се радвате на топлота и хармония в личните отношения. Бъдете по-внимателни на път и не шофирайте с превишена скорост. Около 18 и 23 юни бъдете по-бдителни за собствеността и парите си.

КОЗИРОГ – разчитайте предимно на себе си, защото подкрепа за плановете и действията ви може и да не получите. По-важните дела свършете преди 22 юни. След това пречките може да са повече. Ще се наложи да разрешавате приоритетно финансови въпроси, а в интимен план не са изключени затруднения и прояви на ревност. Конкуренцията и опонентите ви също са на своя пост, създавайки конфликти и проблеми. Вие сте търпеливи и постоянни в желанията си, не попадайте в чужди капани и не позволявайте да ви манипулират. Но се опитайте да бъдете по-гъвкави и адаптивни. Сега не е момента да водите битки за доказване на правотата си. След 22 юни бъдете по-близо до партньора си и заедно обмислете бъдещите си планове. На подкрепа от влиятелни личности можете да разчитате след 10 юли. Сега трябва да преосмислите приоритетите си и важните за вас хора.

ВОДОЛЕЙ – много динамичен месец за вас, но периода до средата на месеца е доста по-благоприятен за решаване на важни въпроси от лично естество. През втората половина на месеца ще бъде по-трудно и може да възникват противоречия в отношенията ви с партньорите или опонентите. Напрежението може да нарасне в някои от дните и трябва да бъдете по-въздържани емоционално, особено около 23 и 24 юни. Не предприемайте рискове, пазете се от травми и инциденти. При някои от вас може да възникне необходимостта от медицинска интервенция, а при други – разрешаването на юридически въпроси. Погрижете преди всичко се за себе си и за собствените си дела. През втората половина на месеца може да възникнат финансови затруднения или проблеми в отношенията с любимия човек. Желанието му за повече топлота и внимание е повишено. Ще трябва да намерите баланс между служебните и лични ангажименти.  

РИБИ – приоритетите ви през този месец са свързани главно със семейството и дома. Някои от вас могат да предприемат някакви промени в интериора, ремонти или уреждане на имущество. А други да предприемат преместване и дори нова работа зад граница след юли. Повече затруднения може да възникнат през първата половина на месеца, а след 22 юни пречките пред вас постепенно да отпадат. Ретроградният Марс след 25 юни ще ви накара да преосмислите много неща от миналото. Ревизирайте своите финансови и духовни приоритети. Периодът на ретрограден Марс е благоприятен за творчески занимания и работа в уединение. Пазете личните си тайни и не отказвайте помощ на нуждаещите се. При много от вас интуицията ще бъде засилена, а сънищата – пророчески. Обръщайте внимание на знаците на съдбата, така ще се предпазите от задкулисните игри на някои хора.   

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ СПОРЕД ТЯХНОТО КАЧЕСТВО: 

  • Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 8, 9, 14, 15, 21, 22, 28 и 29 юни;
  • Неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 10, 11, 16, 17, 23, 24 и 30 юни;
  • Подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 13, втората половина на 18-ти, 19, 20, 25 и 26 юни.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ В СВЕТОВЕН АСПЕКТ – 1, 2 , 3, 6, 10, 16, 20, 23, 28, 29 и 30 юни. През този месец Марс във Водолей ще тръгне в ретроградно движение – от 27 юни до 28 август. Стационарното му положение между 22 и 26 юни, както и между 28 и 31 август също не е за подценяване. В тези дни планетата Марс е също така неблагоприятно влияеща. Марс е планетата на действието, сексуалността, инцидентите, агресията и войните. Като се вземат под внимание и предстоящите 2 слънчеви (на 13.07 и на 11.08) и пълно лунно (на 31.07) затъмнения, то тези два месеца ще бъдат доста бурни в световен аспект. Но специално за месец юни по-съществени събития може да има между 23 и 30 юни. Знакът Водолей се свързва с напрежението и революциите, с неочакваните събития и обратите. Марс в този знак ще повиши напрежението в много страни, очакват се повече протести и агресивни прояви, технически аварии, инциденти със самолети или с плавателни съдове. И тъй като Уран, планетата управител на Водолей, вече навлезе в земния знак Телец, то сериозно ще бъдат засегнати и финансовите въпроси и институции, не на последно място и земните недра, особено през месеците юли и август.  Периодът на ретрограден Марс е неблагоприятен за операции, особено свързани с кръвообращението, с изключение на спешни и неотложни операции.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮНИ 2018:

  1. Последна четвърт – 06.06.2018 г. – 21:32 ч. – Луна в Риби;
  2. Новолуние – 13.06.2018 г. – 22:43 ч. – Луна в Близнаци;
  3. Първа четвърт – 20.06.2018 г. – 13:51 ч. – Луна в Дева;
  4. Пълнолуние – 28.06.2018 г. – 07:53 ч. – Луна в Козирог.

 

Вижте Също:  Пет признака, че той е мъжът за теб
Вижте Също:  10 съвета за личностно развитие - част втора

Източник:

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts