НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец май 2018

Хороскоп за месец май 2018

ОВЕН – през първата половина на месеца довършете някои делови ангажименти, поети преди време. Родените през първа и втора декада Овни вече излизат от трудния период, изпълнен с предизвикателства. Родените между 10 и 20 април да работят по-отговорно и да избягват конфликти с началници и с хора от властта. Спазвайте правилата и законите, за да си спестите неприятности. Шофирайте по-предпазливо, когато сте зад волана, особено на 12 и 13 май. Бъдете по-толерантни и с партньорите, било то интимни или служебни. Ако не съумеете да овладявате импулса и емоциите, може да възникнат проблеми на работното място или в семейството. Някои от вас могат да претърпят и промяна в работата. След 16 май вече можете да си отдъхнете и да предприемете нови начинания или действия по важни за вас дела и взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ – първата половина на месеца е много силна за вас, особено за родените между 11 и 21 май. Не пропускайте важни срещи и предложения, особено с хора зад граница. Имате шанс за по-дългосрочни и ползотворни работни проекти, които е добре да стартирате след 15 май. Втората половина от месеца се очертава по-динамична за родените между 21 и 30 април. Напрежение може да имате в работата си, поради повече ангажименти, които ще трябва да изпълните. Но избягвайте искания към шефовете и конфликти с тях след 16 май. След 20 май ще се почувствате по-стабилни финансово, а личните отношения ще са много по-хармонични. Не правете големи планове, годината не е от най-щедрите. Повече компромиси и по-малко очаквания ще са ви от полза.

БЛИЗНАЦИ – до средата на месеца изчистете каквото можете от финансовите си задължения и не предприемайте рисковани действия и начинания. В интимен план нещата вървят добре. След 16 май пред вас ще се отворят повече врати и нови възможности за изяви и печалби, особено за родените между 21 и 30 май. Някои от вас ще имат възможност да предприемат интересно пътуване или да направят контакт със задгранични партньори, които ще ви предложат нови възможности за вашето образователно развитие или шанс в бизнес план. Ще се чувствате обичани от близките си хора и високо оценявани в работата си. Очакват ви повече придобивки и приятни преживявания. Учащите да наблегнат на уроците, нужно е повече да се потрудят, за да са подготвени за изпитите.

РАК – до 16 май включително дните могат да бъдат много натоварени, особено за родените между 13 и 22 юли. Възможни са грижи около роднина, проблеми в отношенията с партньори или опоненти, разрешаване на юридически въпроси, много служебни ангажименти. Бъдете по-търпеливи и толерантни с хората, избягвайте конфликти, не споделяйте лична информация, за да не ви навредят по някакъв начин. Между 20 и 31 май бъдете по-внимателни във финансовите дела, не харчете излишно. Може при някои от вас да са по-ограничени доходите, при други – да възникнат трудности в интимните отношения, а при трети – да се чувстват недостатъчно ценени в работата от шефовете си. Не забравяйте, че тази година имате много добри възможности за израстване, независимо от трудностите, с които трябва и ще се справите.

ЛЪВ – на първо място вие трябва добре да се грижите за здравето си през първата половина на месеца. Може в работата да е много натоварено или да възникват често конфликти с колеги / подчинени. Не се поддавайте на манипулации, вършете отговорно работата си, но не се и претоварвайте. Пазете се от простуди и травми на краката. От 17 май до края на месеца динамиката ще е голяма, най-вече за родените между 23 юли и 1 август. Ще сте изпълнени с много енергия и идеи, а няма да липсва и желание за нови интимни партньори. Възможно е да привлечете и опоненти, но преодолявайте противоречията с достойно, с усмивка и аргументи. Избягвайте пряк словесен сблъсък с тях, както и физически с всякакви хора. Използвайте конструктивно енергията си, бъдете по-търпеливи.

ДЕВА – продължавайте да вършите задълженията си стриктно, както само вие умеете. През първата половина на месеца имате възможност да постигнете големи резултати в работата или в бизнеса си, а след 19 май да берете и плодовете на труда си. Бизнес отношенията може да бъдат по-ползотворни до 17 май. Ще получите и необходимата подкрепа от нужните хора в точния за вас момент. Просто не се обезкуражавайте, въпреки по-голямата натовареност. При някои от вас интимният живот ще бъде много наситен с емоции и страст. Но избягвайте непознати компании и случайни сексуални контакти. Намирайте време и за разходка на чист въздух и не се задържайте много на едно място. Уязвимо е кръвообращението, намалете малко темпото след 22 май.

ВЕЗНИ – първата половина от месеца ще е по-напрегната и може да възникнат някои трудности и противоречия при родените между 14 и 23 октомври. Те могат да бъдат свързани главно с грижи в семейството или със здравето на роднина. Не е изключено натовареността да е свързана с належащи ремонти или да възникнат конфликти с роднини за недвижим имот. Внимавайте за скандали в семейството, за травми в дома, за спукване на тръби и други неприятности. След 16 май делата и ще тръгнат в положителна посока и ще се появят чудесни възможности в бизнес план. А при някои от Везните може да се появи и нова любов. Бъдете внимателни в интимните отношения, ако сте семейни, за да не разочаровате партньора си и след 20 май взаимоотношенията да се влошат. През втората половина на месеца бъдете и по-внимателни във финансов план.

СКОРПИОН – успешна и ползотворна първа половина на месеца за Скорпионите от втора и трета декада. Ще се радвате на приятни нови контакти, пътувания, договаряния в бизнеса и придобивки, особено родените между 13 и 22 ноември. След 20 май ще бъдете по-стабилни финансово, а интимните отношения ще са изпълнени с топлота и романтика. С навлизането на Марс във Водолей на 17 май дните до края на месеца може да са по-натоварени и да се сблъскат някакви трудности и конфликти в семейството или неприятности с договори и документи родените между 23 октомври и 1 ноември. Проверявайте преди да излезете дали сте изключили всички уреди в дома. Някои от вас могат да предприемат преместване на друго място временно, поради временна работа.

СТРЕЛЕЦ – при вас може да възникнат малко финансови затруднения, поради нуждата да се погрижите за нечие здраве, да подкрепите близък човек в нужда с пари или да възникнат непредвидени плащания към институции. Но вие сте щедри по природа, а и след 17 май постепенно ще започнат да отпадат всякакви ограничения, а делата и взаимоотношенията ви с хората ще вървят по-гладко. В определени моменти може да има забавяне на плащания или по-малко приходи, но не се отчайвайте. Ще се радвате на интересни контакти, на успешни договаряния в бизнеса и нови възможности след 17-ти. Но по-сериозните приходи с възможност за финансово стабилизиране ще дойдат след 7 септември. До тогава влагайте и харчете разумно.

КОЗИРОГ – до 16 май Марс и Плутон в Козирог ще носят промени и вътрешна трансформация на родените между 11 и 20 януари. От вас зависи те да бъдат в положителна насока. Тези планети могат да окажат по-неблагоприятно влияние в отношенията ви с хората, а може да възникнат и грижи, с които трябва да се справите. Те дават и много добри възможности за заемане на властови позиции, но бъдете много предпазливи в реакциите и действията си. Вие сте едни от най-трудолюбивите и амбициозни в Зодиака. Работете усърдно и няма да останете невъзнаградени или незабелязани. Избягвайте преки сблъсъци с агресивни хора. Бъдете най-внимателни при пътуване, в асансьори, в подлези, в метрото, на строежи и на други места, особено на 4, 5, 6 и 13 май.

ВОДОЛЕЙ – при вас вървят от известно време вътрешни промени. Не се учудвайте, ако станете още по-сензитивни и да имате понякога пророчески сънища. Избягвайте през първата половина на месеца психическо натоварване. Отдайте се на творчески дейности или духовни практики. Периодът след 17 май ще стане по-натоварен и изпълнен с динамика за родените предимно между 21 и 30 януари. Но въпреки това много от вас ще получат чудесни възможности за развитие и реализация, за по-интензивни интимни взаимоотношения. Неблагоприятният аспект на Марс и Уран изискват от вас да се предпазвате от неприятности и инциденти, особено на път или в дома. Някои от вас могат да сменят местонахождението си. Грижете се и за близките си.

РИБИ – в началото на май не са изключени финансови затруднения, а и интимните може да не леко на „накуцват“. Но за сметка на това имате възможност за добри резултати и приходи от странична дейност, а след 20 май ще се усетите по-стабилни и навлизате в един доста по- забързан, но и положителен период. Някои от вас могат да предприемат пътуване зад граница, други да се отдадат на творческа работа, а трети – да се отдадат на любовни наслади и романтика в интимните отношения. А можете да съчетаете и трите неща. Годината ви е много добра и ще получавате сериозна подкрепа от възрастни роднини или хора с високи позиции. Доста преживяхте през последните 2 години. Сега е време да се насладите и на малко повече любов, придобивки и успехи.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ СПОРЕД ТЯХНОТО КАЧЕСТВО:

  • Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5, 6 до обяд, 12, 13, 18, 19 и 31 май;
  • Неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 7, 8, 14, 15, 20, 21, 27 и 28 май;
  • Подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 3, 9, 10, 11 до обяд, 16, 17, 22, 23, 29 и 30 май.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ В СВЕТОВЕН АСПЕКТ – 4, 5, 6, 10, 13, 15, 18, 19, 20, 22, 24, 25, 29 и 31 май.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАЙ 2018:

  1. Последна четвърт – 08.05.2018 г. – 05:06 ч. – Луна във Водолей;
  2. Новолуние – 15.05.2018 г. – 14:48 ч. – Луна в Телец;
  3. Първа четвърт – 22.05.2018 г. – 06:49 ч. – Луна в Дева;
  4. Пълнолуние – 29.05.2018 г. – 17:20 ч. – Луна в Стрелец.

 

Вижте Също:  Приятелка с бившия....Ето как
Вижте Също:  10 съвета за личностно развитие - част втора

Източник:

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts