НАЧАЛОИнтересноХороскоп за месец септември 2018

Хороскоп за месец септември 2018

 • ОВЕН – през първите десет дни на месеца родените през трета декада на знака ще трябва да се справят с някои предизвикателства на работното място и напрежението може да е по-високо в ежедневието. Но като марсов тип хора за вас няма да бъде проблем да се справите с тях. От 11 септември всички представители на знака могат да разчитат вече на повече късмет и положително развитие в делата и взаимоотношенията с околните. Марс преминава в знака Водолей и ще се радвате на подкрепа от страна на приятели и влиятелни хора, както и от страна на звездите. Нови начинания и взаимоотношения можете да стартирате след Новолунието на 9 септември, когато Луната започва да нараства и да дава плодове от труда ви. През втората половина на месеца бъдете по-внимателни с финансите. Любовта засега е на по-заден план.

 

 • ТЕЛЕЦ – от 11 септември вие навлизате в период с повече емоционално натоварване, но най-осезаемо ще го усетят родените през месец април Телци. Марс във Водолей активира много неблагоприятен аспект с Венера в Скорпион и с Уран в Телец. Бъдете по-внимателни в интимните и бизнес партньорства, за да избегнете тежки конфликти и раздели. Търпението ви може да бъде поставено пред изпитание. Възможни са и финансови затруднения, както и загуба на пари или ценности. Вземете мерки срещу обири в дома си, не оставяйте нищо ценно в големи количества. Периодът не е добър за вас за големи капиталовложения и нови партньорства. Слънцето и Меркурий в Дева все пак ще ви дават подкрепа и можете да разчитате на опората от страна на близките и любими хора. Добър период за уреждане на документи и обучение.

 

 • БЛИЗНАЦИ – през първите дни на септември на повече приходи и забавления ще се радват родените предимно през трета декада на знака. След 10-ти родените през втора и трета декада могат да изпитват повече трудности в изявите си, както и да се наложи да се справят с някакви интриги на работното място или изясняване на важна информация. Бъдете внимателни и за здравето – не са изключени възпаления или прояви на алергия. Но Марс във Водолей ще ви даде необходимата сила и енергия, за да преодолеете затрудненията. Не разчитайте на роднини и колеги, трябва сами да намерите начин да се справите с проблемите. Някои от вас може да получат добро предложение от чужбина, нови възможности за печелене на пари и положително развитие в търговски и други взаимоотношения с чуждестранни партньори.

 

 • РАК – месец септември за вас е добър за пътувания, за договорните отношения и за покупко-продажби. В началото на месеца само родените през трета декада трябва да бъдат по-адаптивни и положително настроени в партньорствата, за да избегнат недоразумения. След 11 септември ще се радвате както на хармония в интимните отношения, така и на повече приходи в бизнеса или от допълнителни дейности. При някои измежду родените през първа декада на знака може да възникнат някои финансово – имуществени въпроси за уреждане и трябва да бъдат по-гъвкави, ако искат да спечелят. Венера след 11 септември и Юпитер в знака Скорпион ще ви носят много позитиви – силни страсти и емоции в любовта, печалби, награди и всякакви придобивки, поводи за празници и други радостни моменти в семейството.

 

 • ЛЪВ – възползвайте се от по-хармоничното звездно влияние през първите дни на септември, за да свършите и довършите някои по-важни за вас неща или пък пътувания с цел забавления и почивка. От 11 септември и вие навлизате в малко по-труден период, изпълнен с напрежение. Но напрежението не е повод за притеснения. Това са дни, в които имате да вършите по-важни дела и трябва да се мобилизирате. Не бива да прибягвате до натиск или агресия в общуването, независимо от предизвикателното поведение на хората около вас. Това може да бъде вашият партньор или пък бизнес партньори и всякакви опоненти. Не бива да рискувате в нищо. Сега е време да затвърдите постигнатото. Погрижете се за семейството и близките си при необходимост. Пречки в много направления ще се появяват и ще ви се струва, че нямат край и не само през този месец. Но сега най-осезаемо ще ги почувстват родените през юли Лъвове.

 

 • ДЕВА – през първата десетдневка на месеца имате повече шансове за положителни преживявания и успехи, поводи за радост в семейството, за почивки и забавления. След 11 септември може да се наложи да направите малко повече разходи за близки хора в семейството, но не прекалявайте с покупките, за да не изпаднете в затруднение. При някои от вас не е изключено да възникне необходимостта да се погрижите за своето или на член от семейството здравен проблем. Около и след рождения си ден не сте в най-добрата си кондиция, затова не се претоварвайте много с работа и ангажименти, особено около 15-16 септември. Около 10-14 септември бъдете по-внимателни при работа с документи или информация, при шофиране и в здравословен аспект за вирусни и други инфекции. Пазете се от измами и кражби, от загуба на лични или служебни документи.

 

 • ВЕЗНИ – в началото на месеца повече трудности ще имат само родените през трета декада на знака. След 11 септември навлизате в един много по-лек и положителен период. Около 10-13 септември избягвайте флиртове, тъй като съществува опасност да възникнат конфликти и разочарования в интимните връзки. Пазете тайните си и не споделяйте с всеки. Тъй като обичате красивите неща, не прекалявайте и с покупките, за да не изпаднете във финансово затруднение. Хармоничният аспект на Марс към Слънцето ви ще ви зареди с много енергия и ще имате възможност за добри изяви, за положителни резултати от работата ви и много късмет. Добър период и за спортистите, творците, бизнесмените и политиците от този зодиакален знак. С лекота ще постигате всичко и развитието на делата и взаимоотношенията ви с хората ще са положителни и хармонични.

 

 • СКОРПИОН – първата половина на месеца за вас ще е по-спокойна и благоприятна в интимен и финансов план. От 11 септември Венера в Скорпион, Марс във Водолей и Уран в Телец активират предизвикателна звездна конфигурация и могат да създадат до края на месеца неочаквани конфликти и обрати във връзките и партньорствата, както и във финансов план за родените предимно през октомври Скорпиони. Не харчете излишно и бъдете по-мили и внимателни към половинката си, защото нестабилните връзки са уязвими и са възможни раздели. Вземете превантивни мерки в дома си срещу обири, особено на 12, 13, 19 срещу 20 и през втората половина на 27 септември. На тези дати бъдете внимателни и при работа с битови уреди и газови бутилки. И с лошото сме до тук. Месецът като цяло се очертава много ползотворен в контактите и в работата ви. Ще получавате подкрепа от приятели и роднини във всеки един момент.

 

 • СТРЕЛЕЦ – Слънцето и Меркурий в Дева през септември могат да оказват по-ограничаващо въздействие по отношение на изявите и възможностите за успех. Трудно ще се разбирате с околните, особено на работното място. Марс във Водолей след 11 септември ще активира контактите  и ще имате по-добри възможности и предложения за реализиране на идеите ви в бъдещ план. След 23 септември до края на месеца Слънцето и Меркурий във Везни ще отворят пътищата ви и ще започнете постепенно да реализирате целите и желанията си. Месецът не е от най-наситените в интимен и стабилен във финансов аспект, но имате възможност да поставите основата на добри бъдещи взаимоотношения с хора, които биха ви били полезни. Интимните отношения и финансовото състояние ще процъфтят с настъпването на Новата година. Потърпете още малко.

 

 • КОЗИРОГ – дните до 22 септември за вас са по-успешни по отношение на работата, взаимоотношенията и изявите ви. Марс в Козирог до 10 септември включително ще внася малко напрежение в ежедневието на родените през трета декада Козирози, но ще ви дава и много сила и издръжливост да се справите с повечето ангажименти. Между 11 и 22 септември не давайте пари в заем на приятели, ако искате да не си влошите взаимоотношенията с тях. Но пък имате и възможността да срещате интересни и магнетични нови хора, които да ви запленят със своята загадъчност. След 22 септември Слънцето и Меркурий във Везни ще имат по-силно влияние за родените през декември Козирози. Делата могат да вървят по-мудно, изявите и общуването да бъдат затруднени. През последната седмица на месеца се предпазвайте от простуди, възможни са и здравословни неразположения, особено при болните и възрастни хора.

 

 • ВОДОЛЕЙ – до 10 септември включително дните ще са много по-спокойни и ползотворни, а взаимоотношенията с приятели и любими хора – хармонични. Марс се връща отново във Водолей от 11 септември и ще премине през Слънцето на януарските Водолеи. Подгответе се за един по-динамичен период с повече отговорности и натоварване. От една страна Марс повишава енергията ви, но все пак това е планета и на инцидентите. Затова в периода 11 – 22 септември бъдете по-внимателни за неприятности, авари и инциденти. В здравословен план са уязвими нервната ви система и кръвообращението. Бъдете внимателни при работа с електроуреди и ток – Уран, като управител на този знак, има връзка с шоковите състояния и токовите удари. Възможни са също внезапни промени и обрати, свързани с партньорските връзки и финансовите дела. След 22 септември всичко ще се успокои и делата ще тръгнат в положителна посока.

 

 • РИБИ – септември не е от най-добрите ви месеци в годината, но Марс в Козирог през първите десет дни на месеца ще подкрепя изявите ви и ще ви носи добри възможности за реализиране на целите. Ще получавате подкрепата на хората и ще се радвате на появата на нови хоризонти. След 11 септември при някои от вас може да се повиши напрежението в общуването с околните и на моменти да възникват спорове. Пазете личните си тайни и от лицемерни хора, които може да се окаже, че само чакат да направите грешка, за да се възползват. В дните между 12 и 18 септември се пазете от интриги и задкулисни действия. В здравословен план се предпазвайте от вируси, инфекции и интоксикации. Венера и Юпитер, макар и в Скорпион, ще бдят над вас с позитивните си аспекти към Слънцето ви. Те дават възможност за повече приходи, повече романтика и страст в любовта, висока оценка от страна на хората, успехи и постижения. Някои от вас ще получават награди и повишения в служебен план, а други ще се радват на прекрасни поводи за семейни празници и тържества.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 11, 12, 17, 18, 25 и 26 септември.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 7, 20, 21, 27 и 28 септември.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 9, 13, 16, 23 и 30 септември.

 

Вижте Също:  Четири идеи за студените уикенди
Вижте Също:  СПЕШНО! Състоянието на Тани се влошава, детето има нужда от нашата помощ!

Източник:

Марги Паскалева

https://astroamor.wordpress.com

Хареса ли ви статията?

Милена Петкова
Милена Петкова е в екипа на LifeMedia от създаването на сайта. Проявява интереси към модата, лайфстайла и здравословния начин на живот.
Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts