НАЧАЛОИнтересноКаква ще бъде годината на Плъха?

Каква ще бъде годината на Плъха?

На 25-ти януари предстои Китайската нова година, която продължава цели 15 дни.

Очаква ни ново и чисто начало, тъй като Металният Плъх е първото от всички животни в китайския зодиак, което дава нов цикъл на завъртане на 12-те зодиакални знака.

Според мит, Нефритеният император организирал състезание, с което искал да намери начин да измерва времето.

Първите дванадесет животни, които успеели да прекосят реката, щели да заемат своето място в зодиака, спрямо реда им на пристигане.

Плъхът направил всичко възможно да стигне първи, като тръгнал много рано, като по пътя си срещнал коня, тигъра и бика. Той не плувал добре, но бил много хитър и умен и се обърнал към по-големите животни за помощ.

Успял да примами само добросърдечния бик, който го пренесъл през реката, но точно преди да финала, плъхът скочил от главата му и стигнал първи, а бикът останал на второ място.

 

  • 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 г. и 2020 г. са годините на Плъха и родените тогава са известни със своя чар, общителност и енергичност. Имат правилен усет за хората и дават правилни съвети на допиталите се до тях.

 

Очертава се 2020 г. да бъде много успешна за всички животни от китайския зодиак.

Тя ще донесе много мотивация за творчество, а началото на втория месец от годината ще е изпълнен с желание за поставяне на нови цели и стремеж към постигането им.

  • През годината на Металния Плъх късметът ще е на страната на всички зодии, затова се възползвайте максимално. Действайте бързо и не се съмнявайте в него, за да не го изпуснете.

Очакват ви нови запознанства с хора, които ще се окажат специални и важни за вас през годината.

Важно! Също така, има вероятност да бъдете изправени пред кръстопът за решаването на сериозен проблем, изкарващ ви от комфортната зона, но изцяло от вас зависи как ще се справите със създалите се ситуации и премеждия.

Родените под знака на Плъха ще трябва да внимават в общуването си с хората, а околните не трябва да го лъжат и предават, защото това няма да доведе до нищо добро.

През 2020 г. всички инициирани от вас добронамерени действия ще бъдат последвани от успех, тъй като годината на плъха е под знака на металния астрален елемент.

Проблемите и затрудненията не трябва да ви плашат, следвайте целите си с увереност и решителност и всичко ще е наред. Разчитайте предимно на себе си в решаването на проблемите, дори и да грешите понякога.

 

Вижте Също:  Познаваме ли истинския Овен?

Очертава се Плъховете да имат добри и дълги взаимоотношения с Бивола, Дракона и Маймуната.

В любовен план, годината ще е в пъти по-спокойна от предходната, въпреки че във втората ѝ половина може да усетите липса на партньора, поради изневяра или лъжи. 

Годината е подходяща за сключване на брак и създаване на поколение, като обещава щастлив семеен живот на сигурните в своите чувства. Наследниците, родени през нея, ще бъдат здрави, силни и борбени.

 

Всички зодиакални знаци ги очаква добро здраве по време на годината на Металния Плъх, стига да се грижат за него.

Не забравяйте да спортувате, защото спортът върви ръка за ръка с доброто здравословно, физическо и психическо състояние.

През втората половина на годината ще имате възможността да се отпуснете, наслаждавайки се на спокойствие, хармония и енергия.

 

Работливите и честни хора ще има вероятност да се замогнат, но хитрите, използващи измами и лъжи, ще бъдат разочаровани – очаква ги провал.

 

  • Късметлийски числа: 5, 7, 9;
  • Късметлийски цветове: бял, жълт, cин, зeлeн, cив и чeрен;
  • Късметлийски дни: 4-ти, 8-ми, 13-ти, 22-ри дeн нa вceĸи мeceц;
  • Успешни професии: тъpгoвeц, артист, финaнcoв eĸcпepт, пpaвeн eĸcпepт, филocoф, пoлитиĸ, мyзиĸaнт, бизнecмeн, бpoĸep, пpeдпpиeмaч, ĸpиминaлиcт, дeтeĸтив, шпиoнин, жypнaлиcт, пиcaтeл;
  • Haй-щacтливи зoдиaĸaлни знaци: бивoл, дpaĸoн, мaймyнa, пpace

Хареса ли ви статията?

Кристина Петрова
Кристина Петрова е в екипа на LifeMedia от 2018 година. Интересите ѝ са насочени към здравето, психологията и лайфстайла.
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Latest Posts